دانه‌های انار با چه روش‌هایی فریز می‌شوند؟

صدا و سیما یکشنبه 21 آذر 1400 - 19:01
برای این‌که در همه فصول بتوانید از خواص و طعم دانه‌های انار در غذاها لذت ببرید، می‌توانید آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید.

به گزارش گروه وب‌گردی خبرگزاری صدا و سیما، برای نگهداری طولانی انار می‌توانید گل یا دانه‌های آن را جدا و آن‌ها را فریز کنید.

پس از ۶ ماه فریز کردن، دانه‌های انار خشک می‌شوند. پس سعی کنید قبل از ۶ ماه، از آن‌ها استفاده کنید.

 

دانه‌های انار با چه روش‌هایی فریز می‌شوند؟

 

ابتدا انار‌های سالم با دانه‌های سالم را انتخاب کنید. گل‌های آن را جدا کنید. اگر دانه‌ای له شده، نرم شده یا قهوه‌ای رنگ وجود دارد، آن را خارج کنید. سپس، داخل سینی، کاغذ روغنی قرار دهید و دانه‌های انار را روی آن بچینید. دانه‌ها نباید به هم چسبیده باشند.

آن را داخل فریزر قرار دهید. پس از ۱-۲ ساعت آن‌ها را خارج کنید و سریع در ظرف‌های مخصوص فریزر قرار دهید. درِ آن را کامل ببندید و داخل فریزر قرار دهید.

اگر ظرف‌های مخصوص فریزر ندارید، می‌توانید آن‌ها را داخل کیسه‌های زیپ‌دار قرار دهید و هوای آن را خارج کنید. دانه‌های انار را زیاد روی هم نریزید؛ زیرا هنگام استفاده از آن، به مشکل برمی‌خورید.

 

دانه‌های انار با چه روش‌هایی فریز می‌شوند؟

 

روش دیگر برای نگه‌داشتن دانه‌های انار

راه حل دیگر برای نگهداری انار دانه شده، این است که اگر دانه‌های انار را در بطری شیشه‌ای بریزید، خشک نمی‌شوند و می‌توانید مدتی آن‌ها را نگه دارید؛ بدون این‌که دانه‌های آن خشک شوند.

برای فریزر کردن، بطری‌های آب معدنی گزینه‌های مناسبی هستند؛ اما همان‌طور که می‌دانید قرار دادن این بطری‌ها در فریزر، سرطان‌زا هستند؛ بنابراین از بطری‌های مخصوص فریزر استفاده کنید.

از این دانه‌های انار می‌توانید در طول سال برای پخت غذا، تهیه اسموتی، آب انار و مانند آن استفاده کنید.

حتی می‌توانید انار را به صورت درسته فریز کنید. باید از سالم بودن انار، اطمینان داشته باشید؛ پس بهتر است به صورت دانه شده نگهداری کنید.

روش استفاده از دانه‌های انار فریز شده

برای استفاده از انار‌های فریز شده، می‌توانید آن‌ها را حدود ۱-۲ ساعت قبل از مصرف، از فریزر خارج کنید تا یخ آن‌ها ذوب شود و استفاده کنید. اگر عجله دارید، می‌توانید آن‌ها را داخل آب ولرم، نه گرم، قرار دهید تا یخ آن‌ها ذوب شود.

برای استفاده از انار در غذا یا اسموتی، لازم به ذوب شدن یخ نیست؛ از آن می‌توانید به صورت منجمد استفاده کنید.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.