دکتر مهران احمدی بلوطکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا همکاری تمامی ادارات و ارگانها را در کنترل و مقابله با بیماری کووید ۱۹ امری ضروری دانست و بیان کرد: هرچند واکسیناسیون امری بسیار مهم در کاهش تعداد بیماران است ولی مردم نباید رعایت شیوهنامههای بهداشتی را کنار گذاشته و دچار عادی انگاری شوند.
وی با بیان اینکه کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا در اهواز در آذر نسبت به ماههای گذشته بسیار محسوس و قابل توجه بوده که این امر نشان دهنده موثر بودن واکسیناسیون است افزود: ۹۰ درصد جمعیت هدف اهواز دُز اول واکسن کرونا را دریافت و ۷۰ درصد هم دُز دوم را تزریق کردهاند.
دبیر شورای سلامت اهواز با اشاره به اینکه تنها با تزریق دُز اول، پوشش واکسیناسیون تکمیل نمیشود گفت: متاسفانه تعداد کثیری از مردم برای دریافت دُز دوم واکسن تاخیر داشته و به دلایل مختلف در تزریق دُز دوم واکسن دچار تردید شدهاند و همین امر بسیار نگران کننده است.
وی با خرسندی از فراوانی واکسن در تمام مراکز واکسیناسیون و مراکز خدمات جامع سلامت، از جامعه هدف خواست بر اساس سند ملی واکسن برای دریافت واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه و دُز اول، دوم و یا سوم را دریافت کنند.
احمدی با ابراز تاسف از کاهش گشتهای مشترک بازرسی در چند هفته اخیر که احتمال شکنندگی شرایط موجود را افزایش می دهد افزود: از سازمانهای متولی از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف درخواست داریم که گشتهای نظارتی را تشدید کرده و اجازه ندهند شرایط خوب فعلی از بین برود و مجدد وارد رنگهای نارنجی و قرمز کرونایی شویم.
وی ادامه داد: در صورت بحرانی شدن وضعیت شهرستان اهواز، به ناچار محدودیت کرونایی مجدد ایجاد خواهد شد و این امر لطمه زیادی به اصناف وارد خواهد کرد.
دبیر شورای سلامت اهواز با اشاره به شروع محدودیتهای هوشمند کرونایی از روز گذشته گفت: تمام کارمندان ادارات فقط با داشتن کارت واکسیناسیون و ۲ دُز واکسن اجازه حضور در محل کار دارند و در صورت نداشتن کارت واکسن باید هر ۲ هفته یکبار با هزینه شخصی تست پی.سی.آر انجام دهند.
شهرستان اهواز پس از حدود ۲ سال به حالت آبی کرونایی درآمد. تاکنون بیش از پنج میلیون و ۵۰۰ هزار دز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است. اکنون تمام شهرستانهای خوزستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.