کشت گیاهان دارویی در3500 هکتار از اراضی منابع طبیعی سمنان/ کاهش 100 درصدی حریق در جنگل‌ها

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 23 آذر 1400 - 13:19
مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان از این استان به عنوان یکی از مستعدترین استان‌ها برای کشت گیاهان دارویی نام برد و گفت: تاکنون در بیش از 3500 هکتار از اراضی منابع طبیعی استان، گیاهان دارویی صورت گرفته است.
کشت گیاهان دارویی در3500 هکتار از اراضی منابع طبیعی سمنان/ کاهش 100 درصدی حریق در جنگل‌ها

جعفر مرادی حقیقی در جلسه ستاد بررسی عملکرد هشت ماهه سازمان جنگل‌ها در این استان ،اظهار کرد: منابع طبیعی وآبخیزداری در اقصی نقاط استان سمنان اقدامات در خور توجهی انجام داده و این اقدامات منابع طبیعی باید به گوش مردم و افکار عمومی رسانده شود.

وی اطلاع رسانی به افکار عمومی را از وظایف روابط عمومی ها برشمرد و افزود: اثربخشی اقدامات منابع طبیعی در زمینه جنگل کاری، مرتعداری، بیابان‌زدایی و اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری می‌تواند از طریق تهیه فیلم‌های کوتاه، یا به شکل اینفوگرافیک، بروشور و موشن گرافی توسط صدا و سیما و فضای مجازی مورد توجه افکار عمومی و مسئولین قرار گیرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان همچنین گفت: منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از ادارات کم توقع و پرکار است و عملکرد این استان در زمینه مقابله با بیابان‌زایی و ایجاد 113هزار هکتار جنگل های دست کاشت بیابانی قابل توجه و گویای تلاش‌های موثر این دستگاه حاکمیتی است.

مرادی حقیقی با بیان اینکه نباید هیچگونه بدهی در پرداخت حقوق نیروها معوق شود عنوان کرد: این اداره کل، دغدغه رسیدگی به مشکلات نیروهای حفاظتی را داشته و می‌کوشد تمامی حق و حقوق نیروهای حفاظتی را پرداخت کند.

وی با اشاره به اجرای طرح های متعدد برای بهبود وضعیت منابع آبی استان اظهار کرد: حوضه‌های چنداب و حبله رود، دهنمک ،آبگرم،شهرک صنعتی ،هیکو، گلرودبار، اگره، آستانه، کوه زر شیمی، ابر ، ابرسج میقان، دهملا، سورخان، سوداغلن باغچه، دشت دانیال، ارمیان و قدس ازعرصه‌هایی بوده که سال گذشته در این نقاط 98هزار متر مکعب عملیات خاکی و 38هزار متر مکعب عملیات سنگ و ملات انجام شده است.

مرادی حقیقی با اشاره به پایین بودن میزان بارندگی و کمبود نیرو و اعتبارات مالی در این استان به عنوان مهمترین چالش های موجود در منابع طبیعی استان نام برد و گفت: علی‌رغم وجود این مشکلات ، اقدامات خوبی با مشارکت جوامع محلی در زمینه آبخیزداری، احیای قنوات و بیابان زدایی و...در استان عملیاتی شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان  با تقدیر از همکاری مردم با این دستگاه تصریح کرد: پویش مردمی بذرکاری در اراضی و بذرپاشی در سطح 10هزار هکتار از عرصه‌های بیابانی استان یکی از مهمترین این اقدامات است که این هفته اجرایی شد.

وی از کاهش 100 درصدی حریق در 8 ماهه نخست امسال در استان سمنان خبر داد و اضافه کرد: اقدامات حفاظتی هوشمند ، رصد و پایش مداوم، بکارگیری از ظرفیت بی‌سیم ، گشت و مراقبت های شبانه نیروهای حفاظتی و همچنین ایجاد رویکردهای تعاملی با مردم و حضور کارشناسان در بین جوامع محلی و افزایش سطح آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در مناطق حاشیه جنگل‌ها از عوامل موثر در کاهش آتش‌سوزی‌ها در این استان بوده است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.