به گزارش ایرنا،لیلا عطار زاده روز سه شنبه در نشست قرارگاه امنیت غذایی گچساران اظهار داشت: تاکنون قرارداد اجرای طرح جهش تولید در سطح ۲ هزار هکتار از مزارع گچساران با بهره برداران منعقد و عملیات کشت نیز در ۳۰۰ هکتار از مزارع دیم این شهرستان انجام شده است.
مدیرجهاد کشاورزی گچساران ابراز داشت: براساس این طرح که با مشارکت ستاد فرمانی حضرت امام خمینی (ره) انجام می شود مراحل کشت، داشت و برداشت با مشارکت و اقدام های آموزشی از کارشناسان جهاد کشاورزی انجام می شود.
وی اظهار داشت: در طرح جهش تولید دیمزارهای گچساران بهرهبرداران طرف قرارداد از مساعدت در بیمه محصولات کشاورزی، تامین ادوات کشاورزی، تامین و توزیع نهاده(سم، بذر و کود) و توانمندسازی کارشناسان و بهرهبرداران با اجرای برنامه های ترویجی و آموزشی برخوردار خواهند شد.
عطارزاده گفت: اجرای این طرح در پایداری اشتغال و محرومیت زدایی، بهبود معیشت بهرهبرداران، رونق کشاورزی در اراضی دیمزار و کمبازده ها، کشت محصولات کمآب و وابسته به نزولات آسمانی، به امنیت غذایی کشور کمک فراوانی خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه در کشورهای پیشرفته از ۶۰درصد دیمزارها برای کشت استفاده میکنند ابراز داشت: این طرح نقش مهمی در استفاده بهینه از ظرفیت های موجود دارد.
عطار زاده بیان کرد: در زمان حاضر به منظور کنترل قیمت ها ۲۹ قلم کالا به صورت روزانه پایش و با شهرستان های همجوار مقایسه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران عنوان کرد: تولید دانه های روغنی در اولویت برنامه های جهاد کشاورزی این شهرستان برای تحقق امنیت غذایی است.
وی عنوان کرد: افزایش جوجه ریزی در واحدهای تولیدی از دیگر برنامه ها برای بهبود امنیت غذایی در شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران با اشاره به اختصاص هشت تن برنج تایلندی و هندی طرح تنظیم بازار به شهرستان تصریح کرد: استقبال ضعیف شهروندان از برنج تایلندی از مشکلات کالاهای تنظیم بازار است.
۳۲ هزارو ۲۲۵ هکتار زمین کشاورزی در مناطق مختلف شهرستان گچساران وجود دارد که آبیاری نوین تاکنون در ۱۲ هزار هکتار از زمین های کشاورزی مناطق مختلف این شهرستان اجرا شده است.
سالیانه بیش از یکصد هزار تن انواع محصولات کشاورزی در بخش های زراعی،دامی وباغی در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف می شود.