سید فرزاد افضلی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سال گذشته چهار میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در استان تولید شد، اظهار کرد: امسال افزایش 500 هزار قطعهای تولید ماهیان زینتی در برنامه قرار دارد و هدف گذاری شده میزان تولید ماهیان زینتی استان در پایان سال به 4.5 میلیون قطعه برسد.
افضلی با اشاره به وجود 50 مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در استان، افزود: بیشترین مراکز تکثیر در شهرستان کرمانشاه فعال هستند.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه بابیان اینکه انواع ماهیان زینتی زندهزا و تخمگذار در کارگاههای تکثیر ماهیان زینتی استان کرمانشاه پرورش مییابند، گفت: بیش از 30 گونه از انواع ماهیان زینتی در استان پرورش مییابند.
وی اضافه کرد: از جمله ماهیان زینتی تخمگذار در حال تولید در کارگاههای پرورش ماهیان زینتی استان میتوان به آنجل، اسکار، فایتر، سیچلاید و زبرا اشاره کرد. ضمن اینکه انواع ماهیان زینتی زندهزا در حال پرورش در استان هم شامل گوپی، مولی و دم شمشیری هستند.
افضلی پرورش ماهیان زینتی را در فهرست پرسودترین مشاغل قرارداد و گفت: پرداختن به پرورش ماهیان زینتی به عنوان مشاغل خانگی میتواند درآمدزایی بالایی برای افراد و خانوادهها به همراه داشته باشد.
افضلی ادامه داد: پرورش ماهیان زینتی به دلیل مورد توجه بودن صادرات ماهیان زینتی ارزآوری خوبی برای کشور دارد.
انتهای پیام