۹ پزشک از ۱۱ پزشک به همکاری خود با انتقال خون اردبیل پایان داده‌اند

ایرنا یکشنبه 28 آذر 1400 - 08:37
اردبیل_ایرنا_ مدیرکل پایگاه انتقال خون استان اردبیل با بیان اینکه ۹ پزشک از مجموع ۱۱ پزشک همکار این پایگاه به همکاری خود با انتقال خون پایان داده‌اند، گفت: در زمینه پزشک مستقر با مشکل مواجه بوده اما در تلاش برای رفع سریع آن هستیم.
۹ پزشک از ۱۱ پزشک به همکاری خود با انتقال خون اردبیل پایان داده‌اند

به گزارش ایرنا ، شراره دژکام روز یکشنبه در نشست بررسی مسایل و مشکلات پایگاه انتقال خون خلخال اعلام کرد: مشکل کمبود پزشک در پایگاه‌های انتقال خون این استان ناشی از خروج ۹ پزشک از مجموع ۱۱ پزشک در استخدام پایگاه انتقال خون استان اردبیل  از تشکیلات اداری به علت پایین بودن دستمزدها در این سازمان نسبت به سایردستگاه‌های بهداشتی و درمانی است.

وی با بیان اینکه مشکل کمبود پزشکی در پایگاه‌های انتقال خون استان اردبیل با جذب پزشکان طرح دو ساله تا ۱۰ روز آینده برطرف خواهد شد اضافه کرد :در حال حاضر ۲ پزشک در پایگاه انتقال خون مرکز استان مشغول بکار هستند.

وی همچنین گفت: پایگاه انتقال خون خلخال به علت نداشتن پزشک مستقر در آن و لزوم حضور پزشک در زمان خون‌گیری از اهدا کنندگان خون، در حال تعطیل شدن بود که با تامین پزشک از سوی دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی،درمانی این شهرستان این پایگاه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

وی اظهار کرد: روزهای فرد هرهفته در وقت اداری قبل از ظهر یک پزشک عمومی از سوی دانشکده علوم پزشکی تامین و مرکز انتقال خون استان اردبیل نیز در تلاش برای تامین پزشک برای روزهای زوج  از مرکز استان برای حضور در پایگاه انتقال خون خلخال است.

مدیرکل پایگاه انتقال خون استان اردبیل گفت: هم اکنون مشکل نبود پزشک در پایگاه انتقال خون شهرستان پارس‌آباد مغان با تامین یک پزشک از سوی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان حل شده و با توجه به قول مساعد داده شده از سوی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی در تامین سه روز در هفته پزشک پایگاه انتقال خون خلخال این پایگاه نیز می‌تواند به فعالیت های خون گیری خود زیر نظر پزشک معالج ادامه دهد.

به گفته وی، هم اکنون سه پایگاه انتقال خون ثابت در شهرستانهای خلخال، مشگین‌شهر و پارس‌آباد و همچنین یک پایگاه سیار خون‌گیری سیار با استفاده از یک دستگاه خودروی بزرگ در امر خون‌گیری از اهدا کنندگان خون در این استان فعالیت می‌کنند.

او بیان نیاز بیماران تالاسمی، زنان باردار حین زایمان و نیز حادثه دیدگان تصادفات رانندگی و بیماران تحت شیمی درمانی به خون و فرآورده‌های آن را یادآور شد و گفت: اهدا خون در شرایط کنونی و بحرانی کرونا باید به جد فرهنگ‌سازی شود.

وی با تاکید بر اینکه اهدا خون سیستم ایمنی بدن را تضعیف نمی‌کند و همچنین کرونا از طریق اهدا خون منتقل نمی شود عنوان کرد: با وجود اینکه به هنگام خون گیری تمام پروتکل‌های بهداشتی به صورت کامل رعایت شده و مراجعین از لحاظ بررسی بیماری‌های مختلف و معاینات لازم از جمله اندازه‌گیری تب و فشار خون مورد بررسی قرار می‌گیرند کرونا بر روند عادی اهدا خون در استان تاثیر گذار بوده و کاهش آمار اهدا کنندگان خون در شهرستانهای این استان پس از شیوع کرونا مشهود است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.