حسین خوش اقبال در جلسه رصد و پایش مشکلات زندان نسوان کرمانشاه، اظهار داشت: باید نگاه خود را به زندان و زندانی تغییر دهیم، زیرا بعضی افراد که دارای مشکل حاد نیستند، بعضاً دچار گرفتارهایی شده و به دلایل و شرایطی به زندان افتادهاند که نباید از جامعه طرد شوند.
وی ارائه آموزش، اطلاع رسانی و آگاهی به جامعه برای پیشگیری از ارتکاب به جرم را بسیار موثر عنوان کرد و گفت: خیلی از افرادی که مرتکب جرم می شوند، به دلیل عدم آگاهی و کسب آموزش های لازم از جمله عدم آگاهی از قوانین و معاملات است که با ارائه آموزش های لازم می توان جلوی بسیاری از مشکلات و گرفتاری ها را گرفت.
خوش اقبال افزود: وقوع برخی جرائم به دلیل عدم آموزش و آگاهی در جامعه است که در این زمینه دستگاههای ذیربط وظیفه دارند نهایت اهتمام خود را برای آگاهسازی و آموزش به جامعه بکار گیرند.
معاون استانداری کرمانشاه با بیان اینکه زنان با توجه به روحیه سازندگی خود منشاء پویایی و رشد جامعه هستند، ادامه داد: دستگاه های ذیربط می توانند در ندامتگاهها با راه اندازی طرحهای تولیدی، اقدامات و برنامه هایی را دنبال کنند که زنان زندانی پس از رهایی، دوباره با ایجاد شغل قادر باشند به کانون گرم خانواده خود برگردند، لذا باید علاوه بر توجه به اجرای چنین برنامه هایی به سمت کارهای پیشگیری و آگاه سازی جامعه نیز حرکت کنیم که خروجی آن منجر به اعتماد مردم به افراد زندانی و ایجاد شغل و کار در جامعه شود.
خوش اقبال تصریح کرد: باید یک هماهنگی و همکاری لازم توسط خانه صعنت معدن، اداره کل زندان ها، آموزش فنی و حرفه ای و انجمن زنان کارآفرین برای کار و اشتغال زنان زندانی پس از رهایی صورت گیرد و این موضوع با ارائه آموزش در زمینه های مختلف می تواند منجر به اشتغال این قشر از زنان شود.
خوش اقبال گفت: دستگاههای مربوطه باید ظرف یک هفته نسبت به تدوین برنامههای خود برای حل مشکلات زنان زندانی اقدام و برنامه های خود را ارائه کنند.
وی افزود: همچنین ضرورت دارد در سفر رئیس قوه قضائیه به استان برنامه ها و مسائل زنان زندانی را مطرح و ارائه کنیم.
انتهای پیام