حجت السلام بشیر عالیشاه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در چالوس با اشاره به الکترونیکی شدن خدمات رسانی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، اظهار داشت: بحث استقرار امداد هوشمند این زمینه و فرصت را فراهم میکند تا مددجویان با مراجعه به سامانه امداد هوشمند اطلاعاتشان بروز رسانی شود.
وی افزود: مزیت و برتری امداد هوشمند در این است که خانواده های تحت پوشش کمیته امداد از منزل و با استفاده از فضای مجازی میتوانند درخواست را ثبت کنند و این مشکلات رصد می شود و در اسرع وقت مددکاران راستی آزمایی را انجام میدهند و پس از آن، مددجویان می توانند از خدمات کمیته امداد بهره مند شوند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران با بیان اینکه هر درخواستی در بحث دانش آموزی، اشتغال ، درمان و بحث های مختلف حمایتی و مشکلات را می توانند ثبت کنند، یادآورشد: کمیته امداد استان تسریع در خدمت رسانی به خانواده های تحت پوشش را جز سیاستهای اصلی خودش قرار داده است و خانواده ها در اسرع وقت باید خدمات بگیرند و پشت نوبت قرار نگیرند.
عالیشاه با اشاره به التکرونیکی شدن صدقات در استان مازندران به عنوان پایلوت کشوری، خاطرنشان کرد: برای تغییر سیستم ، صدقات الکترونیکی را با برگههای بارکد دار qr تهیه کردیم که در حال حاضر حدود 400 هزار صندوق صدقات در استان وجود دارد و این برگهها به خانوادههای مشترکین مازندرانی داده خواهد شد.
وی تصریح کرد: از مزیتهای این کار این است که یک شهروند مازندرانی در هرکجای کشور که باشد با وجود این برگهها میتواند صدقات خودش را به استان مازندران و شهرستان مدنظر خودش و به صورت آنلاین پرداخت کند.