به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید جمال الدین میرمحمدی روز یکشنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج اظهار داشت: دین، معنویت و اعتقادات کنونی ملت ایران مرهون و مدیون تلاش طلاب، علمای دینی و حوزه های علمیه است.
وی افزود: مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور با وجود گذشت ۳۰ سال از آغاز فعالیت آن تاکنون نتوانسته به نحو مطلوب و شایسته ای به طلاب خدمات رسانی کند.
رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بیان کرد: دلیل اصلی چنین امری کمبود بودجه و وجود مشکلات مالی متعدد در این مرکز بوده و بر همین اساس نیز موضوع کاهش وابستگی آن به اعتبارات دولتی پیگیری می شود.
حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی عنوان کرد: مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور فعالیت هایی را در زمینه کاهش مشکلات مسکن، درمان و معیشت طلاب آغاز کرده که امید است نتیجه بخش باشد.
وی ابراز داشت: هم اینک ۲۰۷ هزار طلبه مرد، زن، شیعه، سنی و خارجی زیر پوشش مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بوده و از خدمات مختلف آن بهره می برند.
رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور گفت: نگاه مسئولان این مرکز تأمین حداقلی نیازمندی های طلاب بوده و درصدد هدفمند کردن بیش از پیش خدمات ارائه شده به آنان هستند.
حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی اظهار داشت: مسئولان مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور برای تأمین نیازهای طلاب و تقویت حوزه های علمیه از هیچ تلاش و اقدامی دریغ نمی کنند.
وی افزود: ارائه خدمات به طلاب از سوی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور در آینده بر اساس میزان فعالیت آنان خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی بیان کرد: مرکز خدمات حوزه های علمیه در هر کدام از استان های کشور زیر نظر نماینده ولی فقیه اداره می شود.
وی عنوان کرد: رویکرد مهم و اصلی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور تأمین نیازهای حوزه های علمیه استان ها برای کاهش میزان مراجعه طلاب به دیگر شهرها از جمله قم و مشهد برای ادامه تحصیل است.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج نیز در این نشست گفت: حدود یک سوم جمعیت ۷۵۰ هزار نفری استان سادات هستند.
آیت الله سید نصیر حسینی اظهار داشت: مردم کهگیلویه و بویراحمد وفادار به نظام و انقلاب بوده و هستند و به نسبت جمعیت بیشترین میزان حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل و مشارکت در انتخابات را دارند.
وی افزود: علاقمندی مردم کهگیلویه و بویراحمد به روحانیت و علمای دینی همواره چشمگیر بوده و حوزه های علمیه این استان در هر ۲ بخش برادران و خواهران نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی تأسیس و راه اندازی شده است.
امام جمعه یاسوج بیان کرد: طلاب این استان به لحاظ مالی وضعیت مناسبی ندارند و انتظار می رود که هر چه بیشتر در زمینه مسکن، درمان و معیشت از سوی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور حمایت شوند.
آیت الله حسینی عنوان کرد: تاکنون خدمات ارزنده ای از سوی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور به طلاب کهگیلویه و بویراحمد ارائه شده که امید است با جدیت هر چه بیشتر تداوم یابد.
پس از این نشست ساختمان مرکز خدمات حوزه های علمیه کهگیلویه و بویراحمد در خیابان امامت ۱۹ شهر یاسوج افتتاح و راه اندازی شد.
این مرکز دارای بخش های اداری، آموزشی، فرهنگی، رفاهی و خدماتی بوده و در سه طبقه شامل همکف، یک و ۲ ساخته شده است.
عملیات اجرایی این مرکز از سال ۱۳۹۷ و در زمینی به مساحت ۴۵۶ مترمربع آغاز شده و طبقه های یک و ۲ آن نیز هنوز تکمیل و افتتاح نشده است.
زیربنای این مرکز هزار و ۸۸۰ مترمربع بوده و تاکنون نیز ۵۱ میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است.
میزان بدهی به پیمانکار ساختمان مرکز خدمات حوزه های علمیه کهگیلویه و بویراحمد ۲۵ میلیارد ریال است که پس از تخصیص کامل طبقه های یک و ۲ آن نیز تکمیل و افتتاح می شود.