بیش از ۳۷ تُن گوشت فاسد در مهاباد از چرخه مصرف خارج شد

ایرنا دوشنبه 06 دی 1400 - 12:55
مهاباد- ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: ۳۷ هزار و ۱۸ کیلوگرم انواع گوشت و فرآورده‌ خام دامی فاسد در این شهرستان امسال از چرخه مصرف خارج شده است.
بیش از ۳۷ تُن گوشت فاسد در مهاباد از چرخه مصرف خارج شد

عباس آغاز روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مقدار گوشت و فرآورده‌های خام دامی غیرقابل مصرف طی ‌۲ هزار و ۱۹ مورد بازرسی کارشناسان این شبکه از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شامل قصابی، فروشگاه‌های پروتئینی، رستوران‌ و غذاخوری، قصابی، مرغ و ماهی‌ فروشی، کبابی و فروشگاه‌های مواد لبنی کشف و ضبط شده بود.

وی ادامه داد: در این مدت ۸۶ نوبت بازدید مشترک با ادارات صنعت، معدن و تجارت، شبکه بهداشت و شهرداری از این مراکز صورت گرفته که در همین راستا ۳۰ پرونده تعزیراتی و سه پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه فرآورده های کشف شده در مکان مناسبی معدوم شده است، افزود: هر محموله از فرآورده‌های خام دامی اعم از گوشت قرمز و گوشت مرغ که در سطح مغازه‌ها و رستوران‌های این شهر توزیع می‌شود باید گواهی حمل بهداشتی قرنطینه‌ای از دامپزشکی این شهرستان یا شهرستان‌های مبدا داشته باشد.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد از عرضه‌کنندگان و تولیدکنندگان فرآورده‌های خام دامی این شهرستان خواست ضمن رعایت اصول بهداشتی و قوانین موجود با گروه‌های نظارت دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.

وی از شهروندان نیز خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن‌های ۴۲۴۴۲۲۲۸ و ۴۲۴۴۲۲۲۹ این شبکه اطلاع دهند تا در کمترین زمان موضوع بررسی شود و از خرید گوشت دام از قصابان دوره‌گرد و گوشت‌هایی که ممهور به مهر دامپزشکی نباشند، خودداری کنند.

وی از ادامه روند واکسیناسیون دام‌های سنگین در سطح شهرستان خبر داد و گفت: مایه کوبی رایگان تب برفکی برای ۲۰ هزار راس دام سنگین در این شهرستان که از هفته گذشته آغاز شده، به مدت یک ماه اجرا می‌شود.

آغاز اضافه کرد: با توجه به اهمیت بهداشتی و اقتصادی بیماری تب برفکی و لزوم اجرای برنامه‌های پیشگیری و قرنطینه‌ای بیماری، فاز پاییزه واکسیناسیون رایگان تب برفکی در جمعیت گاو و گوساله روستایی واجد شرایط شهرستان به مدت ۳۰ روز آغاز شده است.

وی اظهار داشت: در این طرح دام‌های تمامی مراکز پرورش دام صنعتی و سنتی (روستایی) شهرستان در اجرای این طرح مایه کوبی می‌شود.

وی از دامداران خواست برای اجرای موفق این طرح با گروه‌های مایه کوبی همکاری لازم را داشته باشند تا از ابتلای دام‌ها به این بیماری جلوگیری و در این مدت از وارد کردن دام تازه به مجموعه دامداری خود خودداری کنند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.