جذب سرمایه‌گذار خارجی از اولویت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان است

ایرنا یکشنبه 12 دی 1400 - 19:22
زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: جذب سرمایه گذار خارجی از مهمترین اولویت‌های اقتصادی استان است که در این رابطه تا کنون سرمایه گذارانی از کشورهای افغانستان، پاکستان و عمان اعلام آمادگی کرده‌اند.
جذب سرمایه‌گذار خارجی از اولویت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان است

به گزارش ایرنا حسین مدرس خیابانی شامگاه یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: با توجه به کمبود منابع و اعتبارات دولتی جذب سرمایه گذار در سیستان و بلوچستان از اولویت های مهم استانداری این استان است.

وی بیان کرد: بنگاه‌های اقتصادی کشور با حضور پررنگ در سیستان و بلوچستان می‌توانند زیربناها را توسعه و صنایع مرتبط با خود را تشکیل دهند.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: ما باید برای ایجاد اشتغال در سیستان و بلوچستان ترکیبی از بنگاه‌های بزرگ و صنایع کوچک و خرد را داشته باشیم زیرا این بنگاه‌های بزرگ درصورت حضور در استان عامل ایجاد صنایع کوچک شده و محیط اطراف خود را خیلی تحت تاثیر قرار خواهند داد.

وی بیان کرد: همه بنگاه‌های فولادی و معدنی در سیستان و بلوچستان به جز ذوب آهن و فولاد مبارکه اصفهان حضور داشتند که آنهم با پیگیری‌های انجام شده زمینه حضور و سرمایه‌گذاری آنها نیز فراهم شده است.

مدرس خیابانی اظهارداشت: هم‌اینک گل گهر، مس سرچشمه، مس ملی ایران و  پارسیان در سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کنند.

وی بیان کرد: هیچ مانعی بر سر راه سرمایه‌گذاران در سیستان و بلوچستان وجود ندارد و همه دستگاه اجرایی هدف آن‌ها تنها جذب سرمایه‌گذار باید باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بستر سرمایه‌گذاری در این استان آماده است و هیچ مانعی در سر راه سرمایه‌گذاران وجود ندارد. 

وی تصریح کرد: امروز سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های اقتصادی در صدر کارهای استان قرار دارد و در کنار طرح‌های بزرگ و عظیم، سرمایه‌گذاری صنایع خرد و صنایع دستی و مشاغل کوچک هم را نیز داریم که برای ما اهمیت دارد.

مدرس خیابانی اظهارداشت: اگر سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان اتفاق بیافتد معضل بیکاری، معیشت، امنیت و معضلات موادمخدر در این استان حل خواهد شد.

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاران در سیستان‌ و بلوچستان می‌توانند بدون هیچ مانع و در کمترین فرصت نسبت‌به اخذ مجوز سرمایه گذاری اقدام و کار خود را آغاز کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در بحث صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری، مرکز جذب سرمایه‌گذاری در این استان فعال شده و نمایندگانی از دستگاههای اجرایی در این مرکز حضور دارند تا استعلامات در کمترین زمان ممکن انجام شود.

وی اظهارداشت: ایجاد اشتغال پایدار در سیستان و بلوچستان میسر نمی‌شود مگر با جذب سرمایه‌گذاری و تولید بنابراین از همگان می‌خواهیم تلاش کنند تا برآیند همه فعالیت‌ها به ایجاد اشتغال ختم شود.

مدرس خیابانی با اشاره به اهمیت منطقه آزاد سیستان بیان کرد: دفتر اجرایی منطقه آزاد با توجه به اینکه هنوز محدوده آن آماده نشده راه اندازی و مدیر اجرایی آن منصوب شده و زیر نظر منطقه آزاد چابهار فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: منطقه آزاد سیستان باید زودتر مستقل شود و سریع از فاز مطالعاتی به فاز واگذاری زمین رود زیرا این منطقه آزاد پتانسیل خیلی خوبی برای توسعه منطقه دارد. 

تامین آب آشامیدنی از اولویت های سیستان و بلوچستان است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به خشکسالی های چند سال اخیر تامین آب آشامیدنی از اولیت های این استان است تا مردم دچار مشکل در این زمینه نشوند.

وی بیان کرد: تامین آب آشامیدنی در سیستان و بلوچستان هم‌اینک جزء دغدغه های ملی شده  و این مساله در دستور کار دولت قرار دارد.

مدرس خیابانی اظهارداشت: در بحث تامین آب آشامیدنی در سیستان و بلوچستان چند اقدام اضطراری شامل آبرسانی سیار با استفاده از تانکر، حفر چاه‌های حرمک،آبرسانی از چاه نیمه ها با استفاده از انتقال آب از چاه نیمه چهار به یک، استفاده از آب سد زیردان، سد پیشین و سد ماشکید، کف شکنی ۱۵۰ سد، گسترش چاه‌های ژرف، انتقال آب از تهلاب که در این زمینه ۲۰۰ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۱ درنظر گرفته شده، انتقال آب از دریای عمان و استقرار آب شیرین کن در شهرهای ساحلی در نظر گرفته شده است.

در حال تکمیل شدن....

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.