معرفی طبع انواع خوراکی ها + جدول

رکنا دوشنبه 13 دی 1400 - 17:21
رکنا : لیست غذاها با طبع مختلف را در این مطلب آورده ایم.
معرفی طبع انواع خوراکی ها + جدول

انواع خوراکی ها و مواد غذایی دارای طبع متفاوت هستند.

به گزارش رکنا، در طب سنتی ، غذا به پنج طبیعت تقسیم می شود: سرد ، خنک ، خنثی و گرم . ماهیت غذا بر اساس درجه حرارت واقعی آنها تعیین نمی شود بلکه بیشتر بر اساس تأثیراتی که آنها پس از مصرف بر روی بدن فرد می گذارند تعیین می شود. وقتی شخصی به طور مداوم یک نوع غذا می خورد ، عدم تعادل در بدن او ایجاد می شود و بر سیستم ایمنی بدن او تأثیر می گذارد. بنابراین ، یکی از کلیدهای طب سنتی "خنثی نگه داشتن" بدن ما است.

غذاهای با طبع گرم

غذاهای با طبع گرم ، گرما را به بدن ما وارد می کنند به عنوان مثال گوشت گاو ، قهوه ، زنجبیل ، چیلی داغ و غذاهای سرخ شده ، در حالی که غذاهای سرد و خنک بدن ما را خنک می کنند  مانند سالاد ، پنیر ، چای سبز و آبجو  . غذاهای خنثی غذاهایی مانند روغن ، برنج و اکثر انواع ماهی ها هستند.

غذاهای طبع گرم و تر

غذاهای طبع گرم و تر

غذاهای طبع گرم و خشک

غذاهای طبع گرم و خشک

غذاهای طبع گرم

غذاهای طبع گرم

 

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.