طرز تهیه پارفه آلبالو

باشگاه خبرنگاران سه شنبه 16 دی 1399 - 13:52
در مطلب زیر طرز تهیه پارفه آلبالو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه پارفه آلبالو را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:
٢لیوان شیر

١پاکت کرم شانتی

١کاسه آلبالو

١پاکت ژله آلبالو

١بسته بیسکویت یولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلایی)

شکلات چیپسی میزان دلخواه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
ژله آلبالو رو با دو لیوان آب داغ حل کنید.

شیر و کرم شانتی رو با همزن بزنید.

آلبالو رو با میکسرمیکس کنید و ژله و کرم شانتی رو اضافه کنید.

بیسکویت‌ها رو داخلش خرد کنید.

داخل قالبتون سفلون بکشید و مواد رو داخلش بریزید و روش رو با سفلون بپوشونید. چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

منبع: شکمو‌ها

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.