به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، ذبیحالله خدائیان سخنگوی قوه قضائیه در هشتمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به ایام فاطمیه گفت: شهادت دخت نبی اسلام را تسلیت عرض میکنم، همچنین یاد شهدای اسلام و انقلاب را گرامی میداریم، یاد شهدای جبهه مقاومت شهید سلیمانی را گرامی میداریم، شناخت شهید سلیمانی از جهات سیاسی و فرهنگی نیاز به زمان دارد که نسبت به ابعاد وجودی این شهید بزرگوار شناخت پیدا کنیم. شهید سلیمانی سفیر صلح بودند و بدون توجه به ملیت، نژاد و مذهب صلح را برای همه جهان میخواستند.
سخنگوی قوه قضائیه تاکید کرد: شهید سلیمانی همانطور که صلح را برای شیعیان میخواستند برای مسیحیان، ایزدیها و سایر مذاهب میخواستند. ایشان استکبارستیز بودند.
وی ادامه داد: شهید سلیمانی با وجود این که در مقابل خانواده شهدا، محرومین و مستضعفان زانو میزدند در برابر استکبار چون کوه ایستادند. میگویند هنگامی که دشمن میشنید ایشان در جبهه هستند، فرار را بر قرار ترجیح میدادند.
خدائیان درباره پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی در مراجع و محاکم بینالمللی گفت: در این خصوص معاون بینالملل قوه قضائیه گزارشهای خوبی دادند، انصافا در این مدت اقدامات خوبی از سوی دولت و قوه قضائیه صورت گرفته است.
وی افزود: دو پرونده در این خصوص در شعبه ۵۵ دادگاه تهران تشکیل شده است که خانواده شهدا شاکی هستند. در پرونده دیگر ۱۲۷ نفر مجرم شناخته شدهاند به ۹ کشور از جمله ایالات متحده احضاریه داده شده است. در کشور عراق هم کارگروهی تشکیل شده است که تاکنون ۲ نشست برگزار شده است. همچین از سوی سمنهای مردمی هم شکایتهایی به مراجع بینالمللی از جمله ژنو داده شده است.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: امیدوارم برای قتلهای فراقضایی دادگاهی برگزار شود.
وی درباره ادعای گزارشگر حقوق بشر در خصوص نقص حقوق بشر در ایران گفت: همه کشورها باید حقوق بشر را رعایت کنند اما امروز حقوق بشر یک حربه سیاسی در دست استکبار قرار گرفته است اما کشورها نمیخواهند تحت سلطه باشند.
خدائیان تاکید کرد: هر انسانی حق حیات دارد و هرکه این حق حیات را سلب کند، اقدام ضد حقوق بشری انجام داده است. کسانی هزار نفر از مردم ایران را به خاک و خون کشیدند اما با آنها از سوی مجامع حقوق بشری برخورد نمیشود. این چه حقوق بشری است؟ یک رژیمی معروف به کودککش است اما جزو شورای حقوق بشر است. گزارشها درباره حقوق بشر در ایران سیاسی است، ایران کشوری است که نیاز به گزارشگر ویژه حقوق بشر ندارد. کشورهایی هستند که رنگ انتخابات به خودشان نمیبینند، زنان حتی حق رانندگی ندارند اما گزارشگر ویژه حقوق بشر ندارند.
خدائیان گفت: شهود اینها چه کسانی هستند همانهایی که دستشان به خون مردم ایران آغشته است، ۱۷ هزار نفر را ترور کردند، ما مدعی حقوق بشر و حقوق بشر اسلامی هستیم.
وی درباره خودروهای پارک شده در توقفگاهها گفت: مردم از ما میپرسند علت این که این خودروها پارک شدهاند اما مردم در نوبت دریافت خودرو هستند، چیست؟ همکاران ما در حال بازدیدهایی هسنتد و بنا شد تا پایان آبان ماه جاری تعداد خودروهایی که نقص دارند، کاهش پیدا کند اما به این خوردوها افزوده شد!
سخنگوی قوه قضائیه گفت: توقف این خودروها حبس سرمایه است از این دو خودروساز هم پاسخ خواستیم که اگر توضیحات قانعکننده نباشد پرونده در محاکم قضایی تشکیل شود و از وزیر صمت هم خواستیم به این مهم رسیدگی کند چراکه وزارت صمت مسئول این کار است و باید به وظیفه خودش عمل کند.
سخنگوی قوه قضائیه درباره دپو و احتکار خودرو گفت: در سالهای مختلف سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرده است. بازار ایران در انحصار این دو خودروساز است و واردات خودرو هم برای حمایت از دو خودروساز ممنوع است.
وی تاکید کرد: قبول داریم تحریم روی واردات برخی از قطعات خودور تاثیرگذار است، اما برخی از مدیران که به صورت جهادی وارد شدهاند در بخش خصوصی این قطعات را وارد کردهاند. وزارت صمت متولی این موضوع است و باید پیگیر این قضیه باشد. در مورد کمکاری خودرو سازان حقیقتاً تاکنون ورود پیدا نکردهایم که ببینیم خودروسازان کمکاری کردهاند یا خیر.
خداییان درباره تفهیم اتهام برای خودروسازان گفت: سوال این است آیا سازمان بازرسی کل کشور میتواند تفهیم اتهام کند یا خیر، سازمان بازرسی کشور ابتدا مدارک را بررسی را میکند پس از آن بازرسان این سازمان مانند ضابطان قضایی تفهیم اتهام میکنند در این مرحله هم بازرس قضایی ما وارد بررسی میشود و اگر موردی باشد تفهیم میشود.
خبر در حال تکمیل می باشد...