دربِ "کمیته امداد" به روی تمام نیازمندان باز است/ پشت نوبتی نداریم

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 15 دی 1400 - 12:31
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه با اشاره به جمعیت ۱۸۰ هزاری خانواده امداد در استان گفت: خوشبختانه هم اکنون خانوار پشت نوبتی نداریم.
دربِ "کمیته امداد" به روی تمام نیازمندان باز است/ پشت نوبتی نداریم

پیمان ترکمانه با حضور در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در کرمانشاه، با اشاره به افزایش جمعیت خانواده امداد در سالهای اخیر، گفت: متاسفانه در سالهای اخیر به دلیل مشکلات اقتصادی شاهد افزایش مراجعه کنندگان به کمیته امداد بودیم که حقیقتا ناراحت کننده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه جمعیت حال حاضر تحت پوشش کمیته امداد استان را ۱۸۰ هزار نفر اعلام و تصریح کرد: این تعداد در قالب ۸۲ هزار خانوار تحت پوشش امداد هستند.

ترکمانه با تاکید بر اینکه هم اکنون خانواده پشت نوبتی در استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام خانوارهای نیازمند که واجد شرایط بوده اند تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفته اند.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه به حمایت های خوب مجلس و دولت از خانوارهای نیازمند اشاره کرد و افزود: از سال ۹۷ و به دنبال افزایش قیمت دلار، تبصره ۱۴ در قانون بودجه سنواتی برای حمایت از خانوارهای آسیب پذیر مصوب شد که خوشبختانه هر سال هم تکرار می شود.

ترکمانه افزود: در حال حاضر مستمری خانوارهای تحت پوشش از منابع اختصاصی و دولتی و نیز کمک های مردمی تامین و سایر اقشار نیازمندی که تحت پوشش نیستند از محل تبصره ۱۴ بودجه سنواتی حمایت می شوند.

وی افزود: خوشبختانه با حمایت دولت و مجلس و کمک خیران، درب کمیته امداد به روی همه نیازمندان باز است و در حال حاضر خانوار پشت نوبتی در استان نداریم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه در ادامه به تاثیرات شرایط نامناسب اقتصادی در افزایش جمعیت خانواده امداد اشاره کرد و افزود: در سالهای گذشته سالانه ۱۰ درصد خانوارهای تحت پوشش توانمند شده و از پوشش امداد خارج می شدند، اما در حال حاضر این امکان فراهم نیست و علاوه بر این سال به سال به جمعیت خانواده امداد اضافه می شود.

وی ابراز امیدواری کرد، در دولت جدید با بهبود شرایط اقتصادی خانوارها از رفاه و آرامش بیشتری برخوردار شده و خانواده های تحت پوشش هم توانمند شده و از پوشش امداد خارج شوند.

ترکمانه با بیان اینکه خانوارهای نیازمند زمانی از تحت پوشش امداد خارج می شوند که از توانمند شدن آنها اطمینان حاصل شود، گفت: اینطور نیست که خانواری چند سال تحت پوشش قرار گرفته و بعد از مدتی تسهیلات و یا... دریافت کرده و از حوزه پوشش امداد خارج شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: زمانی خانواری از تحت حمایت خارج می شود که به یک نقطه امیدوار کننده رسیده و بتواند روی پای خود بایستد. حتی در این صورت هم پس از خروج مجددا از برخی خدمات امداد مانند خدمات درمانی، حقوقی و ... همچنان بهره مند می شود.

دربِ "کمیته امداد" به روی تمام نیازمندان باز است/ پشت نوبتی نداریم

۳۵ هزار حامی ایتام در استان داریم/ هر بار شرایط اقتصادی بدتر شده خیرین بیشتر احساس مسئولیت کرده اند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه در ادامه با قدردانی از حمایت و همراهی همیشگی مردم و خیرین، گفت: هر زمان که مشکلات اقتصادی به اوج رسیده، نه تنها از حمایت های مردمی کم نشده، بلکه شاهد افزایش کمک ها بوده ایم.

وی افزود: هر زمان که مشکلات بیشتر شده احساس مسئولیت خیرین هم در برابر اقشار ضعیف افزایش پیدا کرده و شاهد افزایش کمک های مردمی بوده ایم.

ترکمانه خاطرنشان کرد: درسالهای اخیر برای اینکه کمک های مردم و خیرین به سرعت و بدون واسطه دست نیازمندان برسد، سعی در حذف واسطه ها کرده ایم و حتی برخی خیرین و حامیان ایتام هم اکنون با رعایت برخی ملاحظات با خانوارهای تحت حمایت خود ارتباط دارند.

وی افزود: هم اکنون تعداد حامیان ایتام در استان به حدود ۳۵ هزار نفر رسیده که این افراد در ۹ ماهه امسال بیش از ۴۷ میلیارد تومان به ایتام کمک کرده اند.

پیگیر هماهنگی و ساماندهی مراکز و موسسات خیریه و نیکوکاری هستیم

به گزارش ایسنا، مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر لزوم گسترش سفره خیر و احسان در جامعه گفت: اصلا مهم نیست که چند نهاد حمایتی در جامعه فعال است. مهم این است که کمک های خیرین افزایش یافته و این کمک ها از هر طریق ممکن بصورت عادلانه به دست نیازمندان واقعی برسد.

وی با اشاره به فعالیت های نهادهای مختلف حمایتی در کشور و استان، گفت: در حال حاضر نهادهایی مانند کمیته امداد، بهزیستی و ... در کشور و استان فعال بوده و در کنار اینها موسسات و مراکز خیریه و نیکوکاری هم فعال هستند که امر خوبی است، اما آنچه محل اشکال و نگرانی است اینکه با وجود تعدد نهادهای حمایتی و مراکز خیریه کمک های خیرین و مردم به عدالت توزیع نشود، لذا نیاز است که میان تمام نهادهای فعال در این حوزه یک هماهنگی صورت گیرد.

وی افوزد: فعالیت موسسات و مراکز خیریه و نیکوکاری هرچقدر توسعه یابد استقبال می کنیم، اما باید نوعی ساماندهی در این خصوص صورت گیرد.

وی بر لزوم ایجاد سازو کاری جهت ایجاد این هماهنگی تاکید کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم از سال آینده کلید این هماهنگی را در استان زده و کاری کنیم که همه باهم و در کنار یکدیگر به نیازمندان کمک کنیم.

ترکمانه گفت: بسیار مهم است که کمک های مردمی عادلانه توزیع شده تا تمام نیازمندان بتوانند از این سفره پرخیر و برکت بهره ببرند. هرچند این هماهنگی مراکز نیکوکاری و خیریه کار سختی است اما امیدواریم دستگاه های مختلف حمایتی و موسسات و مراکز خیریه همکاری کرده و بتوانیم این هماهنگی را در استان ایجاد کنیم.

۱۰۷ هزار "صندوق صدقات" داریم/ باید به سمت «صدقه الکترونیکی» برویم

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر حرکت به سمت صدقه الکترونیکی گفت: در حال حاضر ۱۰۷ هزار صندوق صدقات در سطح استان مستقر است که جمع آوری کمک هایی که به این صندوق ها واریز می شود حقیقتا کار هزینه بر و زمانبری است.

به گفته این مسئول در ۹ ماهه امسال پنج میلیارد تومان از این تعداد صندوق صدقات در سطح استان جمع آوری شده است.

وی افزود: علاوه بر هزینه های بالای جمع آوری کمک های این صندوق  هاو طرفی نیروی انسانی بسیاری که برای این کار بکارگیری می شود، در شرایط کرونایی که استفاده از پول نقد توصیه نمی شود وجود این صندوق ها چندان به صرفه نیست و باید صدقه الکترونیکی را ترویج کنیم.

دربِ "کمیته امداد" به روی تمام نیازمندان باز است/ پشت نوبتی نداریم

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.