«عباس همتی» روز چهارشنبه در جریان بازدید از خبرگزاری ایرنا مرکز اراک اظهار داشت: برای اولین بار در مجموعه کمیته امداد امام خمینی(ره) فرآیند تحول با نگرشی نو و در بستر الکترونیک و هوشمندسازی به مددجویان در دستور کار قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: هوشمندسازی در ابتداد با پایلوت ۶ استان شامل سمنان، بوشهر، تهران، خوزستان، لرستان و ایلام از ۲ ماه گذشته آغاز شده و اکنون قرارگاه امداد هوشمند شکل گرفته است.
مدیرکل تشکیلات و بهبود روشهای کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: برای اولین بار این نهاد حمایتی سیستم جدید هوشمند سازی را اجرا و پالایش اطلاعات مددجویان را آغاز کرده است.
همتی افزود: اجرای این طرح در ۶ استان به صورت پایلوت آغاز شده که از نظر سیستمی، فرآیند طرح مورد بررسی قرار گرفته تا نواقص رفع و بعد از گذشت یک ماه در سراسر کشور ابلاغ شود.
وی اظهار داشت: سیاست کمیته امداد در این طرح، حضور این نهاد به عنوان دستگاه خدمات رسان در منزل مددجو است تا از مراجعه فیزیکی مددجو به مراکز کاسته شود.
مدیرکل تشکیلات و بهبود روشهای کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: در سیستم جدید وب سایتهایی پیش بینی شده که تعدادی از آنها برقرار شده است.
همتی افزود: در مرحله نخست این برنامه ثبت نام مددجویان و مستمری بگیران کمیته امداد امام خمینی (ره) درحال انجام است و مرحله پالایش دادههای اطلاعات مددجویان بزرگترین مرحله این برنامه است که تا آخر ماه عملیاتی خواهد شد.
وی اظهار داشت: مددجویان با کمک تلفن همراه، تبلت، دفاتر پیشخوان دولت و مراکز نیکوکاری میتوانند اطلاعات اولیه خود را ثبت کنند.
مدیرکل تشکیلات و بهبود روشهای کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: ۹۶ هزار دفتر پیشخوان خدمات در سطح کشور وجود دارد که ۶۰ درصد آنها در روستاها مستقر هستند و مددجویان میتوانند برای ثبت نام اطلاعات اولیه از این ظرفیت استفاده کنند.
همتی افزود: سامانه نظام پیشنهادات در کمیته امداد امام خمینی(ره)پیش بینی شده و همه مردم و خیران در داخل و خارج کشور میتوانند وارد سامانه شوند و نظرات خود را ثبت کنند.
وی اظهار داشت: تیمی نظرات و پیشنهادات را جمع بندی میکند و در کارگروه پیشنهادات مطرح و مصوب میشود.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی نیز گفت: خبرگزاری ایرنا در اطلاع رسانی اقدامات و برنامههای این اداره کل همواره با کمیته امداد همکاری موثری داشته است.
«مجید مومنی» افزود: اطلاع رسانی بههنگام رسانهها از اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) موجب شد تا نقشه دشمنان برای کمرنگ کردن فعالیت کمیته امداد خنثی شود.
وی تصریح کرد: بزرگترین دارایی یک کشور سرمایه مردمی است این سرمایه دارای سه مولفه شامل اعتماد عمومی، مشارکت و انسجام است و شاخص اعتماد مردم، میزان مشارکت آنان است.
وی اظهار داشت: اکنون ۵۲ درصد کمکها به این نهاد حمایتی، مردمی است و ۴۸ درصد کمکها توسط دولت به نیازمندان تحت پوشش انجام میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: چهار هزار نفر بسیجی در توزیع کمک مومنانه با کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مشارکت کردند که مراکز نیکوکاری نیز به پنج هزار و ۷۰۰ نفر رسید و توانستند ۷۰ هزار بسته غذایی را به نیازمندان استان تحویل دهند.
مومنی افزود: اکنون یک هزار و ۸۰۸ واحد مسکونی در استان برای مددجویان پیش بینی شده است که ۴۷۸ واحد تا آخر سال تحویل خواهد شد.
کمیته امداد امام خمینی (ره) در ۱۴ اسفند سال ۱۳۵۷ به فرمان حضرت امام خمینی(ره) با هدف حمایت و توانمندسازی محرومان و نیازمندان کشور راه اندازی شد.