به گزارش ایرنا، از درب شماره یک ایستگاه مترو تئاتر شهر که خارج می شوی، قبل از سالن اصلی تئاتر شهر، چادری به شکل خیمه و با رنگی سفید برپا شده و روی ورودی آن نوشته است، میز خدمت دولت مردمی و عده ای مدام داخل می شوند و خارج، از گوشه باز ورودی چادر فضای خاصی پیدا نیست.
در ضلع شرقی و در یک سوی پیاده گذر کنار خیابان انقلاب پارک دانشجو یا همان تئاتر شهر، پیاده راه ۷۰ متری برای برپایی غرفه های فرهنگی به پا شده است و عده ای برای دریافت چای نذری صف کشیده اند، عده ای جوان با کت و شلوار مرتب نشسته اند و از ظاهر امر پیداست که گروه تواشیح خوانی هستند؛ کمی آنسوتر تعدادی هنرمند تصاویری از شهید سردار سلیمانی نقاشی می کنند، و در غرفه ای هم ماموران انتظامی از مردم پذیرایی می کنند.
درست در نبش پارک دانشجو و گوشه جنوب شرقی چهار راه ولیعصر، چند طلبه دیده می شوند که مقابل ۵ بنر نصب شده روی چارچوب های آلومینیومی ایستاده اند، یکی در حال صحبت با مرد پنجاه و چند ساله ای است، دو بانو پشت میزی نشسته و جمعیت در حال عبور را تماشا می کنند و باقی طلبه ها هم منتظرند تا پوسترهای پشت سرشان را به مردم توضیح دهند.
۶ پوستر از ۶۰ پوستری که بنا بوده این روزها به مناسبت ایام فاطمیه در پارک دانشجو نصب شود، اطلاعاتی را به مردم و عابران می دهند که هدفش شناخت بیشتر بانوی دو عالم حصرت فاطمه زهرا(س) است.
یوسف تدین از کانون فرهنگی حسنی متولی اصلی نمایشگاهی است که فقط ۱۰ درصد از آن در پارک دانشجو معرض تماشای عموم قرار گرفته است، کاری که به گفته خود تلاش می شد تا به کمک آن بخشی از معارف دین مبین اسلام به ویژه با محوریت حصرت فاطمه زهرا(س) به مردم بیان شود.
تدین می گوید که برنامه های فرهنگی ما متاسفانه خالی از محتوا شده است، بسیاری از حرکت های فرهنگی پیوست مذهبی و محتوایی ندارد، محتوا دادن به حرکت های فرهنگی در این ایام فاطمیه باید بر روی شخصیت ممتاز حضرت فاطمه زهرا(س) متمرکز می شد و چنین شخصیت گران بهایی را به مردم معرفی می کردیم.
این طلبه که لباس عادی بر تن دارد در حالی که از آن سوی پارک صدای پخش سرود ملی به گوش می رسد، به سخنانش اضافه می کند: مردم پای این بنرها و پوسترها می ایستند و اطلاعات آنها را که به شکل اینفوگرافی طراحی و منتشر شده است، مطالعه می کنند.
تدین ادامه می دهد: ۶۰ طرح داشتیم، ۳۰ مورد از آنها را به مسئولان شهرداری برای انتشار دادیم اما فقط ۶ مورد منتشر شد، ۵ مورد در کنار هم و دیگری به تنهایی در ایستگاه دوچرخه بیدود نصب شده است.
سید محمد عابدی یکی از طلاب حاضر در محل که او را با عنوان مبلغ و فعال عرصه بین الملل و عضو کانون فرهنگی حسنی معرفی می کنند، مسئولیت توضیح و تحلیل پوسترهای اینفوگرافی نصب شده را بر عهده دارد.
عابدی تمام تلاش این پوسترها را معرفی ابعاد مختلف شخصیت دخت نبی مکرم اسلام(ص) می داند و معتقد است که این بانوی دو عالم، نشان داد که می توان در عرصه های مختلف ضمن حفظ ویژگی های مختص بانوان، حضور داشت و نقش آفرینی کرد، می توان با حمایت از همسر، فعالیت اجتماعی و شناخت زمانه، در خانه و خانواده تعادلی را ایجاد کرد که از جانب آن شرایط رشد و تربیت فرزندان فراهم شود.
این مبلغ بین المللی این موضوع را هم گفت که بسیاری از ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه(س) برای مسلمانان و جهانیان شناخته شده نیست و باید از هر فرصتی برای معرفی ایشان استفاده کرد.
یکی دیگر از طلاب حاضر در محل از دیگر فعالیت هایی که در این محل شکل گرفته است سخن می گوید و افسوس می خورد که مسائلی که مردم با او در میان گذاشته اند، نشان می دهد که تا چه میزان فاصله آنان با مردم افزایش یافته است.
حسین معین زاده که استاد دانشگاه و فعال فرهنگی و اجتماعی از استان قم است، به بخشی از دغدغه های مطرح شده از سوی مردم اشاره می کند و می گوید: مردم از ریاکاری و تزویر خسته شده اند، رفتار برخی افراد و مسئولان نگرش آنان نسبت به دین مبین اسلام را تغییر داده است.
معین زاده که معتقد است رفتار و کردار ما بر اساس مبانی دینی است و مردم آن را به چشم خود می بینند، مردم در رده های مختلف از مسئولان انتظار دارند که معنویت و اسلام در رفتار حقیقی آنان با خدمتگذاری به تصویر کشیده شود.
این استاد دانشگاه ادامه می دهد: مردم بیشتر از آنکه بخواهند مبانی دین در زندگی فردی جاری شود، خواهان این هستند که مسائل و تاکیدات دینی در زندگی فردی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جاری و ساری شود، اگر صحبت از خدمت به مردم است، تاثیر آن را در جهات مختلف مشاهده کنند و مردمی بودن را بدون هر نوع ظاهرسازی و شعار دادن، در تعامل با مردم ببینند و به رفتاری اجتماعی تبدیل شود.
مردم یکی پس از دیگری نه با ازدحام که با تامل و آرامش مقابل پوسترهای نصب شده می ایستند و به مطالعه مشغول می شوند، گروهی آن سو تر بالای تریبون رفته اند و سرود می خوانند، مامور پلیسی سینی به دست مشغول توزیع چای در میان مردم است، در سمت خیابان ولیعصر جنوبی پارک کم کم سر و کله دست فروش ها پیدا می شود، عده ای هم مقابل یکی از همین پوسترها در ایستگاه دوچرخه بیدود، قصد دارند بساط دستفروشی به پا کنند.
این نمایشگاه که از دوشنبه برپا شده و تا پنجشنبه ۱۵ دی ماه فعال است، هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۹ میزبان شهروندانی است که از درب شماره سه ایستگاه مترو تئاتر شهر به هر مقصدی خارج می شوند یا قصد ورود دارند تا با کمک هشت مبلغ مرد و ۲ بانو، بخشی از شخصیت حضرت فاطمه صدیقه(س) را روایت و معرفی کنند.