به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان کرمان افزود: ضرورت دارد مسئولان و شهروندان مراقبتهای لازم را طی روزهای آتی برای این سامانه بارشی اتخاذ کنند.
وی همچنین با تشریح خسارتهای اخیر سیل در جنوب کرمان گفت: سیلاب موجب انسداد ۱۵۶ راه روستایی، قطع ارتباط ۹ محور مواصلاتی، آبگرفتگی و خسارت به یک هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی روستایی و شهری شده بود.
زینی وند افزود: همچنین یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی جنوب استان برآورد شده و این در حالی است که سال گذشته نیز سرمازدگی ۱۳ هزار میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی استان وارد کرد، اما نتوانستیم اعتباری را برای جبران این خسارات به دست مردم برسانیم.
وی اظهار داشت: از ۸ تا ۱۳ دی ماه با توجه به پیشبینیهای هواشناسی، بارندگیهای شدیدی در ۹ شهرستان داشتیم، اما بیشترین حجم خسارات به شهرستان های منوجان، رودبار جنوب و قلعهگنج وارد شد.
استاندار کرمان با اشاره به محدودیت اعتبارات و فرآیند طولانی برای تامین و تخصیص جبران خسارت سیلزدگان تصریح کرد: مهمترین و ضروریترین مساله اینک تسریع در رسیدگی به کشاورزی، احشام، لوازم منزل و احداث سرویسهای بهداشتی در مناطق سیلزده است.
وی ادامه داد: کمکها برای تامین لوازم منزل و محل نگهداری دامها به صورت اضطراری و برای بازگرداندن سیلزدگان به زندگی عادی قبل از وقوع سیل است.
به گزارش ایرنا سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نیز گفت: نخستین هدف تامین بخشی از احشام تلف شده در سیل است که این کار با توجه به دامهای سازگار توسط هلدینگ کشاورزی ستاد اجرایی در منطقه انجام میشود.
عارف نوروزی با بیان اینکه مقدار قابل توجهی از وسایل زندگی مردم در جریان سیل از بین رفته است افزود: گروههای جهادی همکار با معاونت اجتماعی ستاد، یک سلسله کارگاههای تعمیر سیار دارند، اما به تناسب تشخیص مسئولان محلی و اعلام نیاز از سوی استان، لوازم خانگی را تامین خواهیم کرد.
وی بیان کرد: برای کمک به رفع آسیبدیدگی منازل، راههای روستایی و دیگر زیرساختها، پس از جمعبندی کشوری، سهمی از رفع مشکل را در استانهای سیل زده خواهیم داشت.