به گزارش ایرنا محمدرضا جانثاری روز سهشنبه در جلسه تحکیم بنیان خانواده و افزایش همافزایی بین حوزه و دانشگاه در استانداری افزود: اگر این موضوع بهدرستی بررسی و مسائل جانبی آن شناسایی و رفع شود به راهکارهای خوبی برای بهبود وضعیت جامعه خواهیم رسید.
وی اظهار داشت: در این راستا پرداختن به تناقضهای موجود درزمینهٔ حجاب، آداب و معاشرت و سبک زندگی نیازمند بررسیهای جدی و ارائه راهکارهای مؤثر است؛ نباید در جامعه تا این حد تناقض در سطح بالا وجود داشته باشد و بر این اساس ضروری است که هر یک از بخشهای خانواده به وظایف خود بهدرستی عمل کنند.
وی تأکید کرد: این جلسات باید به سمتوسوی ارائه راهکارهای نو، واقعی، صریح و روشن پیش رود تا محور تصمیمگیری برای تصمیم سازان قرار گیرد.
جانثاری افزود: همچنین در موضوع خانواده و زنان لازم است تا پیوندی بین دستگاههای اجرایی و دانشگاه و حوزههای علمیه برقرار و به رفع تناقضها در جامعه منجر شود.
وی خاطرنشان کرد: استانداری بهعنوان نماینده حاکمیت وظیفه ورود به تمام شئون زندگی مردم جامعه ازجمله زنان و بنیان خانواده را دارد تا بتواند به ابلاغ دستورالعملها و پیگیریهای لازم در این زمینه بپردازد.
سرپرست اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان نیز در این جلسه گفت: اولویت مسائل اجتماعی و فرهنگی استان در ١۶ محور تدوینشده است.
مسعود مهدویان فر افزود: ازجمله این اولویتها موضوع طلاق، تزلزل خانواده، مفاسد اخلاقی، اعتیاد، خشونت، کودکآزاری، پیری جمعیت و سالمندی، فضای مجازی و مصرف الکل است.
وی یادآور شد: حوزه زنان و خانواده نقش مهمی در پیشگیری از این آسیبها را دارد و لازمه آن تشخیص درست مسائل و مشکلات است.
سرپرست اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان تصریح کرد: در شرایط حاضر رسانههای معاند به دنبال الگوسازی از زنان ورزشکاری هستند که از کشور خارج شدند تا نگرشها و هنجارهای جامعه ما را تغییر بدهند و بر این اساس ما باید در مقابل با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و رسانهها روی الگوهای فعلی در کشور کارکنیم .
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری نیز هدف از برپایی این جلسه را ترویج فرهنگ پژوهش در حوزه زنان، تأکید بر تحکیم بنیان خانواده و افزایش همافزایی بین حوزه و دانشگاه عنوان کرد.
شادی فضلی افزود: در این راستا مهمترین اولویت بحث تحکیم و تقویت هویت ایرانی و اسلامی بانوان و گسترش فرهنگ و سیره فاطمی (ع) در جامعه است.
وی اظهار داشت: هویت دینی زن مسلمان به معنای منزلت زنان در ابعاد اجتماعی، سیاسی و خانواده است که درزمینهٔ جایگاه زنان در جامعه تأثیر بسیار زیادی دارد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با اشاره به ابلاغ مصوبه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گفت: این مهم در دستور کار این بخش قرار دارد.