بازدید مدیرعامل بنیاد برکت از طرح‌های حمایتی سی سخت/قول ترکمانه در حمایت از ایده‌های مولد و اشتغال‌زا+تصاویر وفیلم

خبرگزاری فارس پنج شنبه 23 دی 1400 - 10:12
بازدید مدیرعامل بنیاد برکت از طرح‌های حمایتی سی سخت/قول ترکمانه در حمایت از ایده‌های مولد و اشتغال‌زا+تصاویر وفیلم

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، مدیرعامل بنیاد برکت به همراه فرماندار دنا از چندین طرح تحت حمایت بنیاد برکت در شهر سی‌سخت بازدید کردند.

در این بازدید مدیرعامل بنیاد برکت به همراه نادری مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام و  فرماندار دنا از کارگاه  تولید کتاب پارچه ای با تسهیلات ۸۰ میلیون تومانی  و کارگاه صنایع تبدیلی با تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی بازدید کردند و از نزدیک دست ساخته های کارگاه تولید کتابچه پارچه ای را مشاهده کردند.

ترکمانه با  ابراز خرسندی و اعلام رضایت از این طرح خواستار گسترش طرح شدند چرا که طرح تولید کتاب پارچه ای طرحی نو و جالب بوده و می‌تواند هم موجب اشتغالزایی بیشتر شود و به کودکان سراسر کشور معرفی گردد و همچنین کیفیت بالای محصولات تولید شده در  کارگاه صنایع تبدیلی قابلیت ارسال این محصولات به دیگر نقاط کشور را دارد.

ترکمانه مدیر عامل بنیاد برکت گفت: با عنایت و لطف مقام معظم رهبری بنیاد برکت تشکیل شد، چرا که بعد از انقلاب همه نهادها به فرمان حضرت امام تشکیل شده بودند و تنها نهادی که با تاکید مقام معظم رهبری به همراه بسیج سازندگی راه اندازی شد بنیاد برکت بود.

تراکمه گفت: بنیاد برکت امسال ۵۰۰ سهمیه برای زلزله زدگان شهرستان دنا در نظر گرفته که  امروز در بازدید از مجموعه فعالیت های بنیاد برکت که در شهرستان دنا انجام شده بود معلوم شد ظرفیت های اشتغالزایی بسیار زیادی وجود دارد که بنیاد برکت بر اساس رسالتی که بر خود واجب می داند از همه آنها حمایت خواهد کرد.

وی افزود: امروز این بازدید شروعی بوده تا این اشتغالزایی‌ها به سمت و سویی بروند که بتوانند تولیدات خودشان را در سطح ملی عرضه کرده و حتی صادر کنند و قطعا ما هم چنین افرادی را تنها نخواهیم گذاشت و تا جایی که خودشان بخواهند مورد حمایت قرار خواهیم داد و تا ۳ سال چتر حمایتی خود را بالای سر آنها نگه می‌داریم که خوشبختانه تا امروز ۹۵ درصد از طرح های اشتغالزایی پایدار بوده و بیشتر آنها مورد بررسی قرار گرفته است.

خانم رضایی مجری طرح کتاب پارچه ای هم گفت: توانستیم با حمایت بنیاد برکت کارگاهی برای تولیدات کتاب پارچه ای راه اندازی کنیم به این نحو که الگوها را به صورت کامپیوتری طراحی می کنیم و برای  برش لیزری ارسال و پس از آماده شدن خانم ها کار دوختن را انجام می‌دهند و یک مجموعه کامل برای بچه ها تهیه می‌کنند که این کتاب برای بچه ها قبل از ورود به مدرسه نیاز است و می توانند با رنگ ها آشنا شده و یاد بگیرند که بسیاری از کارها را خودشان انجام دهند و حتی می توانند خلاقیت ایجاد کنند.
 


رضایی گفت: این کتاب ها قابل شست‌وشو، سبک و به راحتی قابل استفاده هستند و می توان با عناوین مختلفی این کتاب ها را تولید کرد که  در صورت گسترش کارگاه کم کم به تولید انبوه رساند و به تمام نقاط کشور صادر کرد هم اکنون عمده فروش  به شیراز و تهران است که در ماه می توانیم حدود ۵۰۰ جلد از این کتاب را در این شرایط آماده کنیم.

محرابی مجری طرح صنایع تبدیلی گفت: به همراه خواهرم توانستیم با استفاده از تسهیلاتی که بنیاد برکت در اختیارمان قرار داد و آورده ای هم که خودمان داشتیم این کارگاه صنایع تبدیلی را برپا کنیم و خرسندیم که توانستیم علاوه بر درآمد زایی برای خودمان برای چند خانم اشتغال‌زایی ایجاد کنیم و روز به روز هم موفق تر هستیم و تا به امروز  سعی ما بر این بوده که محصولی با کیفیت بالا و در خور شهر توریستی سی سخت به تمام نقاط کشور معرفی و صادر کنیم. 
 

 


انتهای پیام/م

 

منبع خبر "خبرگزاری فارس" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.