حجتالاسلام سید علی حسینی در دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور امیر حسین قاضیزاده که امروز ۲۳ دیماه صورت گرفت، اظهار کرد: بروجرد شهری ست که از نظر علم و وجود عالمان در تاریخ بینظیر است و همه این شهر را میشناسند.
وی تصریح کرد: زمانی همزمان در این شهر ۷۲ مجتهد اعلم زندگی میکردهاند که میتوان به سید بحرالعلوم و مرحوم آیت الله العظمی بروجردی اشاره کرد.امام جمعه بروجرد خاطرنشان کرد: خانه تاریخی در بروجرپ وجود دارد که مشهور به بیت شیخ اسدالله حجتی بوده است در این منزل همزمان ۱۱ مجتهد اعلم زندگی میکردهاند ولی متاسفانه در حال حاضر جایگاه خود را از دست داده است و باید به این امر رسیدگی شود.
حسینی اضافه کرد: در تاریخ ۲۰ دی ماه سال ۱۳۶۵، ۶۸ دانش آموز در این شهرستان در حمله موشکی رژیم عراق به شهادت رسیدند ولی متاسفانه در هیچ کجای تاریخ ما این مظلومیت به ثبت نرسیده است.
وی بیان کرد: باید این روز در تاریخ بروجرد و در تقویم ملی ثبت شود این امر نشانه حقانیت ما و نشانه مظلومیت ماست که باید به گوش همگان برسد حتی باید به چند زبان ترجمه و منتشر و منعکس شود.
وی ادامه داد: در واقع این حادثه را به عنوان روز بروجرد به همگان معرفی کنیم و برای قبور عزیزان دانش آموز مجتمعی طراحی شود تا آن را به عنوان مجتمع ایثار و شهادت به همگان معرفی کنیم.
امام جمعه بروجرد با اشاره به مشکلات اجتماعی و اقتصادی بروجرد، افزود: در شهرستان ۵۰۰۰ خانواده زیر خط فقر در حاشیه شهر زندگی میکنند و باید به این امور رسیدگی شود و کارگاهها و کارخانههای نیمه تعطیل راهاندازی شوند.
وی اظهار کرد: برای رفع مشکلات مردم و سرمایهگذاران قرارگاهی در شهرستان راهاندازی شده تا روند رسیدگی به کارهای اداری را کاهش داده و مردم بتوانند در کوتاهترین پرسه زمانی مجوز کار و تولید خود را دریافت کنند.
انتهای پیام