تاکنون نگاه سرمایه‌ای به فرهنگ نشده است/فرهنگ در جامعه و نگاه مسئولان مظلوم است

خبرگزاری ایسنا پنج شنبه 23 دی 1400 - 16:21
سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حوزه فرهنگ اگر می‌خواهد تأثیرگذار باشد باید با معنویات، باورها، ارزش‌ها، آموزه‌های قرآنی و سیره انبیاء همراه باشد و امروز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فرهنگ مردمی و عمومی، ارتقاء و شناسایی ظرفیت‌های این حوزه و معرفی آن معتقد است.
تاکنون نگاه سرمایه‌ای به فرهنگ نشده است/فرهنگ در جامعه و نگاه مسئولان مظلوم است

اصغر امیرنیا، سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ظهر امروز(۲۳ دی‌ماه) به عنوان نماینده تام‌الاختیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سفر رئیس‌جمهور به استان هرمزگان در جمع مدیران مؤسسات قرآنی، اظهار کرد: نشاط فرهنگی از طریق ترویج قرآن و معنویات در جامعه ساری و جاری می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت جایگاه مؤسسات قرآنی در ۴۰ ساله دوم انقلاب، افزود: دستورالعمل اجرایی برای همه مؤسسات قرآنی، بیانیه گام دوم انقلاب و به ویژه موارد ۸ گانه این بیانیه است. هرچند فرهنگ در جامعه و نگاه مسئولان، مظلوم واقع شده اما فرهنگ دینی مظلوم‌تر است و برای پیگیری مطالبات این حوزه در جهت ترویج قرآن و عترت در جامعه نیاز به همگرایی و هم‌افزایی بیشتری است.

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد تصریح کرد: حوزه فرهنگ اگر می‌خواهد تأثیرگذار باشد باید با معنویات، باورها، ارزش‌ها، آموزه‌های قرآنی و سیره انبیاء همراه باشد و امروز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فرهنگ مردمی و عمومی، ارتقاء و شناسایی ظرفیت‌های این حوزه و معرفی آن معتقد است.

امیرنیا اضافه کرد: منابع دولت در همه حوزه‌ها محدود است و سهم فرهنگ از کل اعتبارات نیم درصد است که بخش زیادی از این نیم درصد صرف نگهداری و نیروهای زیرمجموعه می‌شود و حمایت از حوزه‌های دیگر بر اساس طرح و برنامه‌های پیشنهادی که متناسب با رویکرد فرهنگ مردمی و عمومی باشد صورت می‌گیرد. تاکنون نگاه سرمایه‌ای به فرهنگ نشده و همواره فرهنگ را به عنوان هزینه قلمداد کرده‌ایم و اصلاح اقتصاد فرهنگ وابسته به تغییر این نگرش است.

وی در خصوص وضعیت بیمه فعالان قرآنی، عنوان کرد: مجزا بودن صندوق حمایت از فعالان قرآنی مشکلاتی را ایجاد کرده بود که به دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تمامی صندوق‌های حمایتی تجمیع شده و تحت عنوان صندوق هنرمندان و فعالان قرآنی و بر اساس ضوابط مشخص حمایت‌های لازم صورت می‌پذیرد.

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ضرورت استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی و تکنولوژی برای تسهیل ترویج قرآن در جامعه، یادآور شد: فضای مجازی ظرفیتی عظیم است که از آن غفلت کرده‌ایم و باید محتوای این فضا توسط فعالان قرآنی و هنرمندان اشباع شود و استفاده از این ظرفیت می‌تواند باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت آموزش و خدمات شود.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.