به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، یک رسانه آمریکایی مدعی شده دستگاه اطلاعاتی آمریکا در حال انجام تحقیقات پیرامون تهدیدهایی برای انجام حملاتی به واشنگتن است که در جریان یک پرواز مسافربری توسط خلبان دریافت شده است.
وبگاه نشریه نیوزویک نوشته این تهدید ظاهراً به گرفتن انتقام بابت شهادت سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران مرتبط بوده است که یک سال پیش به دستور مستقیم «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا انجام شد.
مضمون پیامی که هنگام پرواز یک هواپیما در ارتفاع 36000 پایی از سطح دریا از صدایی ناشناس شنیده شده این بوده است: «ما برای گرفتن انتقام سلیمانی چهارشنبه یک هواپیما به سمت ساختمان کنگره پرواز خواهیم داد.» با وجود این، پرواز مذکوربدون حادثه به پایان رسیده و اتفاقی رخ نداده است.
مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا گفته در حال همکاری با «اداره فدرال هواپیمایی»، «اداره امنیت حمل و نقل» و پلیس افبیآی برای رسیدگی به این وضعیت است.
با وجود این، مقامهای فعلی و سابق آمریکایی گفتهاند به اینکه ایران در حال طراحی حملات اینچنینی باشد شک دارند و پیام مذکور احتمالاً از طرف گروههای داخلی آمریکا مخابره شده است.
در یک گزارش که توسط مرکز مبارزه با تروریسم تهیه شده و به رویت نیوزویک رسیده این صدا در کابین خلبان پروازی از مبدأ «سانخوان» به فرودگاه جانافکندی در نیویورک پخش شده است. در گزارش دیگری که توسط وزارت امنیت داخلی آمریکا تهیه شده به پیامی با مضمون مشابه اشاره شده و جزئیات بیشتری از آن تشریح شده است.
دولت آمریکا از چندی پیش در راستای پیشبرد سیاست موسوم به «فشار حداکثری» جنگ روانی و رسانهای علیه ایران را در دستور کار قرار داده و هر چند وقت یکبار گزارشهایی برای ترویج ایرانهراسی در رسانههای این کشور منتشر میشود.
رسانهها و مقامات آمریکا در روزهای گذشته همزمان با سالگرد ترور سردار سلیمانی به فضاسازیها و جوسازیهای سنگین علیه ایران روی آوردهاند.با این حال، هیچ یک از اینگونه فضاسازیهای آمریکا رویدادهای بیسابقهای نیستند و پنتاگون در سالها و دهههای گذشته بارها برای رسیدن به اهدافی که مد نظر داشته به چنین اقداماتی روی آورده است.
مثلاً سال گذشته نیز اعلام شد که وزارت دفاع آمریکا برای مقابله با «تهدیدات ایران» تعدادی بمبافکن بی52 و یک ناوگروه هواپیمابر را عازم منطقه کرده و رسانهها در آن موقع هم اخبار مربوط به ورود این تجهیزات را طوری پوشش میدادند که گویی این اتفاق برای نخستین بار رخ داده است.
یا مثلاً اردیبهشتماه سال 98 هم شانتاژ رسانهای گستردهای در رسانهها بر سر تصمیم «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی اسبق کاخ سفید برای اعزام چند ناو و بمبافکن در منطقه به راه افتاد.
در هر یک از این مقاطع، ترامپ که شیوه زمامداریاش رسماً ریشه در دو تئوری «مرد دیوانه» و «بازی بزدل» دارد قصد داشته از این عملیاتهای روانی برای هراسافکنی و جلوگیری از اجرای برخی سیاستها توسط ایران بهره بگیرد.
انتهای پیام/