مشوق‌های مالیاتی برای واحدهای صنفی در سال آینده اعمال شود

ایرنا چهارشنبه 17 دی 1399 - 11:36
اصفهان - ایرنا - رییس اتاق اصناف استان اصفهان گفت: لازم است مشوق‌های مالیاتی برای واحدهای صنفی با توجه به همراهی آنها در اجرای مصوبه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا و ضرری که بابت تعطیلی‌ها دیدند برای سال آینده در نظر گرفته شود.
مشوق‌های مالیاتی برای واحدهای صنفی در سال آینده اعمال شود

رسول جهانگیری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واحدهای صنفی امسال در دوران همه گیری کووید ۱۹ شرایط نامطلوبی داشتند و از مسوولان درخواست داریم تا در سال آینده در رابطه با پرداخت تسهیلات بانکی و مشوق های مالیاتی آنها را فراموش نکنند.

وی با بیان اینکه فعالیت بیشتر واحدهای صنفی در سال جاری در حدی بود که بتوانند خود را حفظ کنند، اظهار داشت: واحدهای صنفی بدون اینکه پولی دریافت کنند، هزینه تعطیلی و اجرای مصوبه ها و شیوه نامه های بهداشتی را متقبل شدند و پرداخت کردند.

جهانگیری با قدردانی از همراهی اصناف در اجرای مصوبه های ستاد ملی مقابله با کرونا و احترام به مردم و کادر درمان، تاکید کرد: لازم است مسوولان شرایط نامطلوب واحدهای صنفی را در زمان حاضر ببینند و آن را در سال آینده برای اجرای برنامه های حمایتی مانند تسهیلات با تنفس یک تا ۲ ساله و مشوق های مالیاتی در نظر بگیرند.

وی با بیان اینکه با توجه به قرار گرفتن همه شهرستان های استان اصفهان در وضعیت زرد همه‌گیری کووید ۱۹ قریب به اتفاق اصناف فعال است، خاطرنشان کرد: در زمان حاضر فقط مشاغل و فعالیت های گروه چهار مجاز به فعالیت نیستند.

مشاغل گروه سطح چهار (۴) شامل همایش‌ها، مراسم اجتماعی، فرهنگی و مذهبی، مدارس شبانه‌روزی، باشگاه‌های ورزشی مربوط به ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو، کافه‌ها، چایخانه‌ها و قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی، باغ وحش‌ها، شهربازی‌ها و مراکز تفریحی آبی است.

جهانگیری با اشاره به اینکه اجازه فعالیت به تالارهای پذیرایی که تا کنون تعطیل بودند نیز با ۵۰ درصد ظرفیت داده شد، افزود: اما بطور عملی این تالارها با توجه به اینکه در ایام فاطمیه قرار داریم کار نمی کنند و زمان فعالیت آنها از اواسط بهمن امسال خواهد بود.

وی ادامه داد: قهوه خانه ها و چایخانه ها نیز بدون عرضه قلیان می توانند فعالیت داشته باشند.

رییس اتاق اصناف استان اصفهان با تاکید بر اینکه هنوز شرایط ناشی از شیوع کرونا بر جامعه حاکم است، تصریح کرد: با توجه به این شرایط و رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط مردم، مراجعه انها به واحدهای صنفی و تقاضای آنها برای کالاهایی مانند پوشاک تقلیل یافته و بیشتر به سمت کالاهای مصرفی رفته است بهمین دلیل بطور کلی وضعیت کسب و کار اصناف، رونق چندانی ندارد.

جهانگیری با بیان اینکه این روزها مردم کمتر برای خرید اقلامی مانند پوشاک مراجعه می کنند، اضافه کرد: واحدهای صنفی حدود یک سال زمان نیاز دارند تا دوباره به شرایط عادی در دوران پسا کرونا باز گردند و پس از پایان یافتن شیوع کرونا نمی توان انتظار داشت که یک روزه شرایط آنها به حالت اولیه برگردد.

بر اساس طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌های متناسب با وضعیت و روند ویروس کرونا که از اول آذر امسال به اجرا درآمد، محدودیت‌های خاصی در شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی اعمال شد و در شهرهای قرمز فقط مشاغل گروه یک و در شهرهای نارنجی مشاغل گروه‌های یک و ۲ مجاز به فعالیت بوده و در شهرهای زرد فعالیت مشاغل گروه چهار ممنوع است.

همراهی اصناف استان اصفهان در اجرای این مصوبه ها بین ۸۰ تا ۹۰ درصد اعلام شد.

حدود ۲۲۰ هزار واحد صنفی با پروانه کسب در استان اصفهان فعالیت دارند که حدود یکصد هزار واحد از آن در شهرستان اصفهان مستقرهستند.

بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۲۴۵ هزار نفر و شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۵۵ هزار نفر رسید.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.