علی بامری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ۱۳ هزار کیلومتر طول راههای حوزه استحفاظی اداره کل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان شامل یکهزار و ۴۰ کیلومتر راه اصلی آسفالت، ۴۹ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۶۶۳ کیلومتر راه فرعی و هشت هزار و ۶۶۲ کیلومتر راه روستایی هستند.
وی بیان کرد: در حوزه این اداره کل بیشتر راههای روستایی کوهستانی، مسیر رودخانهها، سنگلاخ و یا ماسهای فاقد پل و ابنیه فنی هستند که در کمترین بارندگیها و جاری شدن سیلاب بسته میشود.
معاون راهداری ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان وبلوچستان گفت: در بارندگیهای اخیر بیشاز ۳۵۰ میلیمتر باران طی چند روز در جنوب استان بارید و با جاری سیلاب ۸۰۰ میلیارد تومان به راههای ۱۰۰ روستا و ۱۳ شهرستان جنوبی این استان خسارت وارد شد.
وی ادامه داد: بر اثر سیلاب ۸۰ مسیر ارتباطی با یکهزار و ۶۰ کیلومتر راه و ۲۷۷ ابنیه فنی آسیب جدی دیده و نیازمند جبران خسارت است.
بامری گفت: محورهای روستایی شنی و خاکی در دلگان و دشتیاری، کاجو قصرقند، گرگان نیکشهر، توتان و مهمدان بنت، هبودان چانف، راههای کوهستانی منطقه آهوران، فنوج و ایرانشهر فاقد ابنیه فنی و استانداردها هستند و در پی بارندگیها همیشه تخریب میشوند که نیاز به توجه و آسفالت دارند.