علی تاجدار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: براساس داده های آماری ۸۰ درصد مردم شهرستان ری دُز دوم و ۱۸ درصد نیز دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
وی با بیان اینکه واکسن های تزریق شده در شهرستان ری ساکنان شهر تهران و برخی شهرهای اطراف را نیز پوشش داده است، افزود: هم اکنون ۹۶۵ هزار و ۶۰۰ نفر از جمعیت شهرستان ری در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام شده اند ولی جمعیت این شهرستان بیش از یک میلیون نفر است که از خدمات شبکه بهداشت بهرمند می شوند.
تاجدار اضافه کرد: آمار تزریق واکسن شهرستان ری به دلیل وجود زائران حرم عبدالعظیم (ع)، تعداد زیاد مراکز واکسیناسیون و جمعیت شناور در حال رفت و آمد به به این شهرستان بالاتر از جمعیت آن است.
این مسئول با اشاره به تزریق ۲۱۸ هزار و ۱۳۵ دُز واکسن به اتباع شهرستان ری، خاطرنشان کرد: ۸۷ هزار و ۶۵۶ نفر از اتباع که معادل ۴۸ درصد جمعیتشان می شوند دُز اول واکسن کرونا، ۷۴ هزار و ۷۶۹ نفر که معادل ۴۱ درصد دُز دوم و ۲ هزار و ۶۸۱ نفر حدود ۲ درصد جمعیت اتباع شهرستان ری دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
تاجدار یادآور شد: جمعیت اتباع خارجی بالای ۱۲ سال شهرستان ری که باید واکسن کرونا دریافت کنند ۲۲۸ هزار و هفت نفر است و جمعیت بالای ۱۸ سال واجد شرایط دریافت واکسن ۱۵۲ هزار و ۲۰۳ نفر هستند که کار تزریق آنان در مراکز واکسیناسیون در حال انجام است.
وی با بیان اینکه سرعت سرایت سویه جدید کرونا (اومیکرون) بسیار بالاتر از سویه های قبلی است، یادآور شد: مردم نباید به آمار کاهش ابتلا و مرگ و میر روزهای اخیر بسنده کنند بلکه باید همچنان شیوه نامه های بهداشتی از جمله فاصله گذاری اجتماعی، دوری از دورهمی های غیرضروری و استفاده از ماسک را در دستور کار خود قرار دهند.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است، خوشبختانه این شهرستان به خاطر واکسیناسیون گسترده کرونا در ماه های اخیر به مانند سایر نقاط کشور شاهد آمار کاهشی ابتلا و مرگ و میر بوده است.