ردیف بودجه بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه تخصیص یافت

ایرنا چهارشنبه 17 دی 1399 - 14:36
مراغه - ایرنا - نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی گفت: با رایزنی‌های انجام شده، ردیف بودجه ملی برای احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه در بودجه سال آینده ایجاد شده است.
ردیف بودجه بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه تخصیص یافت

علی علیزاده روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری مراغه افزود: با توجه به تصویب احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی در سال های گذشته، با تصویب و تخصیص بودجه مورد نیاز آن در سازمان برنامه و بودجه، به زودی مطالعه و عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

وی ادامه داد: در راستای تبدیل مراغه به قطب درمان شمالغرب کشور، موافقت و مجوزهای لازم برای احداث بیمارستان تامین اجتماعی در مراغه اخذ شده و در آینده نزدیک شاهد مقدمات لازم برای تاسیس آن خواهیم بود.

علیزاده با بیان اینکه در یک سال گذشته عملیات اجرایی آزادراه مراغه - هشترود با رکود همراه بوده است اضافه کرد: در راستای تسریع و از سرگیری عملیات اجرایی این طرح بزرگ ملی به عنوان مطالبه اصلی مردم منطقه و راه دسترسی سه میلیون نفر در شمالغرب کشور، اعتبار مناسبی در بودجه سال اینده برای این منظور مصوب شده است.

وی گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده، قطعات دوم و سوم آزادراه مراغه –هشترود تا پایان دولت به بهره برداری خواهد رسید که زمینه ساز رفع بخش مهمی از مشکلات ترافیک جاده ای در منطقه خواهد شد.

وی با انتقاد از وضعیت اشتغال در این شهرستان افزود: برای توسعه سرمایه گذاری و اشتغال پایدار در این شهرستان باید سیستم ادرای اصلاح و بوروکراسی اداری کاهش یابد.

علیزاده ادامه داد: همچنین در راستای ایجاد اشتغال در این شهرستان توافق اولیه برای راه اندازی بزرگترین واحد تولید تایر ماشین آلات سنگین در شمالغرب کشور با سه هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام شده است.

وی اضافه کرد: تصویب ایجاد صندوق های حمایت از توسعه کشاورزی و حمایت از اشتغال زنان روستایی و نیز احداث شهرک صنعتی زنجیره تولید تخم مرغ و شهرک صنعتی صنایع تبدیلی و غذایی از مهم ترین اقدامات برای بهره گیری از ظرفیت های بزرگ کشاورزی این شهرستان بوده که محقق شده اند.

وی با بیان اینکه ایجاد رضایتمندی در جامعه مهم ترین اقدام در خط مقدم مبارزه و مقابله با دشمنان است افزود: هم افزایی و گشودن گره از مشکلات مردم توسط مدیران زمینه ساز رضایتمندی آحاد جامعه خواهد بود.

بهبود وضعیت عمرانی، اقتصادی و تولیدی نیازمند مدیران جهادی است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: با توجه به وضعیت نه چندان مناسب عمرانی، اقتصادی و تولیدی این شهرستان، برون رفت از آن نیازمند مدیران جهادی و مشارکت فعال مردم است.

سیدعلی موسوی افزود: هم اکنون وضعیت سرمایه گذاری در این شهرستان به دلیل قفل کردن روند سرمایه گذاری و تولید مناسب نیست.

وی با تاکید بر لزوم توجه دستگاه ها و نهادها به رعایت موازین بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در ایام کرونایی  ادامه داد:  اجرای مصوبات ستاد کرونا الزامی بوده و باید توسط آحاد مدیران و شهروندان مورد اهتمام باشد.

موسوی اضافه کرد: شیوه عزاداری های رهبر انقلاب در ایام کرونایی نیز باید الگو و درسی برای مردم بوده و پیام اصلی آن مورد توجه همگان قرار گیرد.

وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات افزود: تبلیغ برای حضور حداکثری در پای صندوق های رای ضروری بوده لیکن با هرگونه اقدام تبلیغاتی و انتخاباتی براساس قانون برخورد  قاطع خواهد شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز گفت: در ۳۰ درصد از اماکن عمومی و ادارات متاسفانه پروتکل های بهداشتی رعایت نمی شود و این امر می تواند زمینه ساز ابتلا به کرونا را فراهم کند.

اصغر تنومند افزود: تاکنون در این شهرستان از مجموع بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ مراجعه به مراکز درمانی و اورژانسی، ۶ هزار و ۳۳۱ مورد مثبت به کرونا به ثبت رسیده است.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.