به گزارش ایرنا ، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی روز چهارشنبه در این همایش گفت: این دانشگاه در راستای دانشگاه جامعهمحور اقدامات خوبی انجام داده که برگزاری همایشهای علمی از جمله این برنامهها است.
دکتر داود سیفزاده اضافه کرد: دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی در زمینه برگزاری همایشهای علمی بسیار فعال است و سالانه چندین همایش ملی و بینالمللی برگزار میکند.
وی با بیان اینکه نقش سازنده ورزش در سلامت جسمی و روانی بر کسی پوشیده نیست، اظهارکرد: برای تأثیرگذاری بیشتر ورزش باید نگاه علمی به این رشته و مکانیسمهای آن داشته باشیم.
دکتر مهرداد محرمزاده ، دبیر علمی سومین همایش بینالمللی و پنجمین همایش ملی تازههای پژوهش در علوم ورزشی هم گفت: این همایش باهدف افزایش آگاهی عمومی در باب تخصصی برگزار میشود.
وی اضافه کرد: ۳۱۳ مقاله از داخل و خارج کشور به این همایش ارسال شده بوده که ۲۳۳ مقاله از پذیرش شدند.
دکتر علی شریفینژاد ، رئیس پژوهشگاه تربیتبدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم در ارتباط مجازی با این همایش گفت: طرحهای پژوهشی بهصورت بنیادی یا کاربردی انجام میشود.
او افزود: خروجی طرحهای بنیادی مقالات علمی است که کارهای خوبی انجام شده اما باید نگاه ویژهای هم به طرحهای کاربردی داشته باشد تا بتوانیم در محیط پیرامونی اثرگذار باشیم.
دکتر یحیی کیان مرز ، پژوهشگر و استاد دانشگاه هامبورگ آلمان هم در ارتباط مجازی با این همایش گفت: صنعت ورزش یکی از صنایع سودمند در جهان است که میتوان در این صنعت سرمایهگذاری کرد.
کیان مرز افزود: نقش هوش مصنوعی در رشتههای ورزشی غیرقابلانکار است و هوش مصنوعی در حوزه آنالیز کاربرد بیشتری دارد.
۳۰ مقاله در سه پنلهای تخصصی در این همایش ارائه شد.