فرزان قالیچی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مسیر تعالی خود را به خوبی طی میکند، اظهار کرد: جایگاه نظام آموزشی و مهارتی در مراکز آموزشی استان احیا شده است.
وی افزود: یکی از دلایل موفقیت کشورهای پیشرفته ارزیابی کردن خود است، دانشگاه جامع علمی کاربردی موضوع ارزیابی درونی را انجام داده و در حال تحقق اهداف ارزیابی درونی است.
قالیچی با اشاره به اقدامات دانشگاه در شرایط سخت کرونایی، گفت: رویکرد دانشگاهها آموزشی و پژوهشی است و با توجه به اینکه اکنون دانشگاههای نسل دو و سوم و حتی چهارم در حال پیدایش است، در حوزه ی آموزش اقدامات خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به پذیرش دانشجو در دوره تکمیل ظرفیت مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی، گفت: ثبت نام دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و در رشته های کاربردی گروه های صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی و کشاورزی از روز سه شنبه مورخ 16 دی ماه آغاز شده و تا 23 دی ماه ادامه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ادامه داد: متقاضیان جهت ثبت نام به سایت سازمان سنجش و یا به مراکزآموزش علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی مراجعه کنند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای بهبود مقررات و قوانین دانشگاه، تشریح کرد: طی سه سال گذشته اقدامات خوبی در راستای بازنگری برخی مدرسان مراکز انجام شده است، برخی از افراد که توانایی مهارتی تدریس را نداشتند و کد مدرسی اخذ کرده بودند، از حیطهی تدریس خارج شدند.
وی افزود: اکنون تنها مسیر ورود برای مدرسی در مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان، شرکت از طریق فراخوان است.
قالیچی بیان کرد: طی چند سال گذشته دانشگاه جامع علمی کاربردی استان دارای حدود۱۵۰۰ نفر مدرس بود که از این تعداد نزدیک به ۵۰۰ نفر از حیطهی تدریس در دانشگاه خارج شدند و اکنون ۹۴۱ نفر مدرس وجود دارد که از این تعداد۵۵۰ نفر مدرس در مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فعال است.
وی افزود: مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی در چهار گروه صنعت مدیریت و خدمات اجتماعی کشاورزی و فرهنگ و هنر جذب شدند.
وی با بیان اینکه فعالیتهای پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در دوران کرونایی رشد ۳۰۰ درصدی داشته است، گفت: از ظرفیت فضای مجازی در زمینهی فعالیتهای پژوهشی برای برگزاری استارتاپها استفاده کردیم، برگزاری جلسات کمیته کارآفرینی دانشگاه، برگزاری بیش از ۱۳۶ کارگاه پژوهشی و فناوری استان و غیره از جمله اقدامات این دانشگاه بوده است.
قالیچی با تاکید بر اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه مهارتی است، گفت: ما نمیخواهیم افراد با اخذ مدرک و بعد از پایان فارغ التحصیلی دنبال شغل بگردند، بلکه دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در کنار تحصیل با مهارت آموزی میتوانند جز افراد موفق جامعه باشند.
وی یادآور شد: میزان بیکاری در میان فارغ التحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی نسبت به سایر دانشگاهها کم است، دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در حین تحصیل با کار اخت می شوند و حتی بعد از تحصیل نیز آمادگی لازم را برای حضور در محیط کار دارند و آچار به دست هستند، بعد از فارغ التحصیلی هیچ واهمهای برای ورود به بازار کار ندارند.
وی با اشاره به میزان جمعیت دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی شاید در میان نظامهای دانشگاهی جزو معدود دانشگاههایی است که نسبت به سال گذشته در پذیرش دانشجو رشد داشته است، امسال تعداد دانشجویان به پنج هزار و ۴۰۲ نفر رسیده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان دارای۲۱ مرکز آموزشی فعال است، گفت: مرکز فرهنگ و هنر الف نیز به تازگی جزوی از مراکز شده که نزدیک به ۲۵۰ نفر دانشجو در رشتههای هنری جذب کرده است.
وی با بیان اینکه سه تا چهار مرکز دانشگاهی در سطح کشور نامزد بین المللی شدن هستند، گفت: مرکز علمی و کاربردی ماشین سازی تبریز نیز در این فهرست قرار گرفته است و جذب دانشجوی خارجی در این مرکز انجام خواهد شد.
انتهای پیام