برنامه افزایش تولید کامیونت «شیلر»

دنیای اقتصاد پنج شنبه 18 دی 1399 - 00:07
«بهمن دیزل» به‌عنوان یک شرکت خصوصی در حوزه تولید خودروهای تجاری و مسافری با برنامه‌ریزی و تدوین استراتژی مناسب توانست بحران ناشی از تحریم‌ها را پشت سر بگذارد. همکاری بهمن‌دیزل با شریک تجاری به نام ایسوزو ژاپن تا ابتدای شروع تحریم‌ها ادامه داشت و پس از توقف ارتباط تجاری، برندی داخلی به نام شیلر را ایجاد کرد. محمد محمدی، مدیرعامل شرکت بهمن دیزل گفت: در سال 92 با شروع تحریم‌های ظالمانه علیه خودروسازی کشور، خودروی داخلی با نام شیلر را طراحی کردیم و در سال 96 نمونه اولیه تولید، تاییدات لازم از واحد استاندارد اخذ و از مهر 98 تولید انبوه روی دو پلت‌فرم (کامیونت و مینی بوس) آغاز شد. وی افزود: نسل دوم این محصولات در حال تولید است و امسال موفق به اخذ چهار ستاره کیفی برای کامیونت و مینی‌بوس شیلر شدیم. در فاز بعد با افزایش میزان تولید، داخلی‌سازی حدود 70درصدی برای این محصول پیش‌بینی کردیم.

مدیرعامل شرکت بهمن‌دیزل با اشاره به اینکه پس از خصوصی‌سازی، افزایش پرسنل و فضای تولیدی و همچنین گسترش محصول تحقق یافت، خاطرنشان کرد: با افزایش فضای ۱۷ هکتاری به بهمن‌دیزل، فضای دو برابری حاصل شد. اکنون برای ۵۷۱ نفر اشتغال مستقیم فراهم کردیم و به واسطه پروژه‌های توسعه‌ای، افزایش نیروی انسانی در سال‌های آتی خواهیم داشت و همچنین با افزایش تولید خودرو و گسترش سیستم‌های نمایندگی، دو برابر اشتغال غیرمستقیم ایجاد می‌شود.

محمدی در مورد هدف و چشم‌انداز بهمن‌دیزل افزود: برای تولید کامیونت، عمدتا قطعات وارد و مونتاژ می‌شوند. هدف ما تولید خودروی با کیفیت ساخت داخل با برند بهمن دیزل است که قابلیت صادرات هم داشته باشد و چون طراحی و مالکیت معنوی آن متعلق به شرکت بهمن دیزل است، توانایی تغییر ظاهری مانند چیدمان صندلی، نوع درب خودرو و... بنا بر نیاز مشتری وجود دارد.

 

منبع خبر "دنیای اقتصاد" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.