فراروـ مربا یکی از خوراکیهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه محسوب میشود. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژهای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو میشود. مرباها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوههای گوناگون تهیه میشوند.
به گزارش فرارو، مربای کیوی یکی از انواع مرباست که علاوهبر ظاهر زیبا طعم بسیار مطبوعی دارد؛ همچنین میتوانید برای تزیین کیکهای میوهای و تارت هم از این مربا استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای کیوی خانگی با روشی آسان همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به پخت مربا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.