به گزارش ایرنا، مجتبی قهرمانی روز شنبه به رسانه ها اعلام کرد: این اقدام در راستای اجرای دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه با هماهنگی مقام قضایی صورت گرفت.
وی ادامه داد: این مراکز غیرمجاز با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و با به کارگیری افراد غیرمتخصص و فاقد مدرک پزشکی، اقدام به عمل های خطرناک زیبایی در مکان های غیر استاندارد می کردند و دارای تخلفات و سواستفاده های متعدد بوده اند که پس از شناسایی با حضور مأموران در محل، ضمن پلمب اماکن یادشده، تعدادی از عوامل و گردانندگان این مراکز غیرمجاز نیز دستگیر شدند.
وی تصریح کرد: به دلیل دخالت در امور پزشکی و عدم اخذ پروانه برای فعالیت و همچنین با توجه به استفاده از افراد فاقد مدرک پزشکی که جرم محسوب می شود، پرونده قضایی برای متهمان تشکیل و در دادسرای عمومی و انقلاب بندرعباس در حال رسیدگی می باشد.
این مقام قضایی در ادامه از پزشکان نیز خواست، اجازه ندهند که از مدارکشان در مراکز غیرمجاز استفاده بشود و همچنین هشدار داد با توجه به مخاطرات و عواقب سوء چنین اقداماتی برای سلامت و بهداشت عمومی، در صورت مشاهده مواردی از این دست با متخلفین به شدت برخورد خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان تأکید کرد: ضرورت دارد شهروندان مدنظر داشته باشند که سلامتی خود و خانوادهشان را با اعتماد به تبلیغات فریبنده سودجویان به خطر نیندازند و برای دریافت خدمات پزشکی، الزاماً به مراکز دارای مجوز قانونی مراجعه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و درمانی، مراتب را به مراجع قضایی و انتظامی یا دستگاه های نظارتی وابسته به وزارت بهداشت- درمان و آموزش پزشکی گزارش نمایند.