به گزارش ایرنا، سید جمال حسینی روز یکشنبه در نشست اضطراری ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۳۵ هزار و ۴۱۶ فقره بازرسی از واحدهای صنفی به عمل آمده است.
این مسوول گفت: در پی این بازدیدها ۱۱ هزار و ۶۷۷ فقره اخطار به دلیل کوتاهی در رعایت شیوه نامه های بهداشتی به واحدهای صنفی استان قزوین داده شده است.
وی اظهار داشت: براساس بازرسی های انجام شده رستوران ها و دفاتر پیشخوان قزوین کمترین رعایت نکات بهداشتی علیه کرونا را در زمینه دریافت کنندگان خدمات دارند و باید رستوران داران و متصدیان این دفاتر نسبت به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در این مکان ها جدیت به خرج دهند وگرنه اجازه فعالیت به آنها داده نمی شود.
رئیس کارگروه نظارت و بازرسی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین افزود: میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در نانوایی های استان ۶۳ درصد، فروشگاه های زنجیره ای ۶۵ درصد، مطب ها ۷۹ درصد و ادارات ۸۹ درصد بوده است.
ضرورت دارد اتاق اصناف نسبت به رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه رستوران ها جدیت بیشتری از خود نشان دهد.