دکتر «رضا طهماسبی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه افزایش جمعیت یکی از دغدغه های اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است رایزنی ها برای زیر پوشش قرار گرفتن هزینه درمان ناباوری صورت گرفت.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: هم اینک در بخش دولتی و در بیمارستان فاطمیه شهر همدان ۱۰ درصد هزینه درمان از زوج های نابارور دریافت می شود و درصدد رایزنی با بیمه ها برای اعمال شدن این تخفیف در مراکز خصوصی درمان ناباوری نیز هستیم.
طهماسبی ادامه داد: خدمات پیش بینی شده برای زوج های نابارور به صورت بسته گلوبال تهیه شده که علاوه بر هزینه درمان بخشی از آن به دارو و تجهیزات اختصاص دارد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز گفت: تزریق واکسن کرونا در ۸۱ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه تجمیعی این استان هم اینک در حال انجام است.
دکتر «فاطمه ترکمان اسدی» با بیان اینکه همه نوع واکسن در این مراکز موجود است افزود: نباید نسبت به نوع واکسن حساسیت در جامعه ایجاد کرد بلکه بهترین واکسن برای تزریق در دسترس ترین واکسن است.
وی خاطرنشان کرد: طبق مقالات گردآوری شده در زمینه واکسن های تولید داخل این نوع واکسن ها نیز از کیفیت خوبی برخوردار بوده و شهروندان می توانند از آنها استفاده کنند.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان درباره عوارض ایجاد شده ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نیز گفت: بروز عوارض به صورت محدود امری طبیعی بوده و نباید آن را به ناکارآمد بودن واکسن ربط داد با این وجود به بانوان در سنین باروری توصیه می شود این نوع واکسن را تزریق نکنند.
ترکمان اسدی، از آغاز تزریق واکسن کرونا به گروه های سنی ۹ تا ۱۲ سال در استان همدان خبر داد و گفت: در حال حاضر واکسنهای مجاز برای گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال «سینوفارم» و «پاستوکووک» بوده و این نوع واکسن ها به این گروه سنی تزریق می شود.
به گزارش ایرنا تاکنون ۲ میلیون و ۸۳۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان همدان تزریق شده است که ۹۲ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال این استان دُز اول، ۸۰.۱ درصد از جمعیت هدف این استان نوبت دوم و ۲۴.۱ درصد نیز نوبت سومِ واکسن کرونا را دریافت کرده اند.