این مواد غذایی را هرگز در فریزر قرار ندهید

خبرگزاری برنا پنج شنبه 18 دی 1399 - 18:25
تقریبا تمام مواد غذایی باید در یخچال ذخیره شوند هرچند در این مورد برخی استثناها نیز وجود دارند.
این مواد غذایی را هرگز در فریزر قرار ندهید

به گزارش برنا؛ کارشناسان تغذیه تاکید می کنند که ۸ ماده غذایی را باید کاملا به دور از محیط یخچال و فریزر نگه داشت:

پیاز: پوست پیاز نیاز به قرار گیری در معرض هوا برای عمر مفید و مطلوب دارد. پیاز را باید به دور از کیسه های پلاستیکی حفظ کرد. البته غلات حاوی پیاز نیاز به نگهداری در ظرفهای درپوشیده و در یخچال دارند.

کدو حلوایی: نیاز به تهویه خشک، تاریک و سرد و البته به دور از محیط یخچال دارد.

خربزه و هندوانه: این دو میوه اگر در محیط یخچال نگه داری شوندف آنتی اکسیدان هایشان مانند لیکوپن و بتاکاروتن را از دست می دهند. البته اگر این میوه ها بریده شده باشند، نیاز به نگهداری در یخچال دارند.

سیر: سیر را هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد چون شروع به جوانه زدن می کند و فاسد می شود. سیر را در محیط خشک و تاریک نگه دارید.

سیب زمینی: این خوراکی را نیز باید در فضای خشک، تاریک و خنک و البته به دور از کیسه های پلاستیکی نگه داشت. سیب زمینی را می توان در یک جعبه مقوایی برای یک دوره نامحدود ذخیره کرد.

ریحان: بهترین شکل نگهداری آن در آشپزخانه و داخل یک لیوان آب است.

عسل: عسل را باید در ظروفی که در آنها کاملا بسته می شود حفظ کرد و آنهم در یک دمای خشک. نگهداری عسل در یخچال باعث ایجاد شکر روی آن می شود.

قهوه: دانه های قهوه نیاز به نگهداری در یک هوای خشک، خنک و تاریک دارند تا عطر و طعمشان را حفظ کنند.

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.