ولی الله زمانی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر استان زنجان هفت کارخانه آردسازی دارد که در آن آرد نوع یک، ۲، صنف و صنعت تولید و عرضه می شود.
وی تاکید کرد: این کارخانه های استان از ابتدای سالجاری تاکنون ۸۰ هزار تن آرد توزیع کرده اند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: از این میزان آرد ۹۰۰ تن در استان های اصفهان، آذربایجان غربی، قم، گیلان، لرستان، آذربایجان شرقی، البرز و همدان توزیع شده است.
زمانی خاطرنشان کرد: مابقی آردهای توزیع شده نیز در سطح استان زنجان برای مصارف نانوایی ها، صنف و صنعت بوده است.
به گفته وی، گندم وارداتی نیز به منظور افزایش کیفیت آرد استان زنجان وارد و بین کارخانه های آرد سازی توزیع میشود.
به گزارش ایرنا، انواع نانهای سنتی تولید شده در استان زنجان نمره کیفی ۷۰ و ۸۵ را به دست آورد.
با سنجش کیفیت از نمونههای کشوری در چهار نوع نان سنتی اعم از بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت ۸۵ و ۷۰ برای این نوع نانها ثبت شده که در درجهبندی، نمره خوب قرار گرفته است.