جلیل تراهی روز پنجشنبه در نشست هیات اندیشه ورز کمیته امداد که با حضور معاون امورجوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد ، با هشدار نسبت به جوان شدن فقر در هرمزگان، افزود: فقر در استان در حال جوان شدن است که برای مهار آن توانمندسازی فکری و فرهنگی و اقتصادی جامعه هدف مورد نیاز است لذا قطع زنجیره فقر با توانمندسازی فکری و فرهنگی جامعه میسر است.
وی ادامه داد: با وجود فراوان افراد زیر پوشش در حوزه ارتقای تحصیلی دانش آموزان تلاش داریم تا رتبههای زیر ۵هزار را در میان دانش آموزان افزایش دهیم تا بتوانیم آنها را در مسیرهای مناسبی از تحصیل و اشتغال قرار دهیم.
وی یاد آور شد: سالانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ فقره ازدواج خانوادههای کمیته امداد را در شرق استان مورد حمایت قرار داده ایم که فرهنگ آن بر اساس زیست بوم محلی است و میتوانیم این مدل را توسعه دهیم.
رییس جمهوردر ۲۳ دیماه ۱۴۰۰در بدو ورود به هرمزگان درفرودگاه بین المللی شهدای پرواز۶۵۵ در گفت وگوی کوتاه با خبرنگاران گفته بود، هرمزگان استانی تجاری، صنعتی، کشاورزی و گردشگری است و زمینه ها و ظرفیت های بسیار خوبی در این استان و شهر بندرعباس داریم که با وجود این ظرفیت های ارزشمند امروز برخی از نارسایی ها مثل فقر و بیکاری در این منطقه معنا ندارد.
آیت الله سید ابراهیم رییسی افزود: این ظرفیت ها می تواند در حوزه های مختلف اقتصادی استان از جمله گردشگری، صنعت و معدن فعال شود تا در هرمزگان شاهد فقر و بیکاری نباشیم.
وی با اشاره به اینکه محرومیت و فقر زیبنده نظامی اسلامی و استان هرمزگان نیست، گفته بود باید فقر مطلق در گام های ابتدایی در این استان ریشه کن شود ودر گام های بعدی نیز باید اقداماتی در این راستا انجام شود.
آیت الله سید ابراهیم رییسی در نشست با نخبگان، علما، خانواده شهدا، ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم هرمزگان افزود: از آنجایی که فقر و نداری و بیکاری همه ما را رنج می دهد لذا نیاز است که همه نمایندگان اقشار مختلف هرمزگان، علما و بانوان فعال اجتماعی با کمک دولت برای آباد کردن کشور و این استان ایفای نقش کنند.
جمعیت هرمزگان طبق سرشماری سال ۹۵ افزود با یک میلیون و۷۰۰هزار نفر است.