به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، نهاد مردمی هلالاحمر همواره در حوادث جادهای، کوهستان، جنگل و سواحل به عنوان امدادگران سریع، ناجیان حال مصدومان میشوند. امدادگرانی که جان خود را به کف گرفته و دل به حادثه میسپارند، در برخی مناطق نیازمند امکانات بیشتری برای خدمت هستند.
جادههای مواصلاتی که همواره در تمام طول سال پر تردد بوده و متحمل حوادث گاه و بیگاه میشوند از جمله مناطق حادثهخیز و نیازمند امکانات امدادی بیشتر برای ورود سریع و نجات، هستند. سوادکوه از مناطق استراتژیک و حادثهخیز استان محسوب میشود که به دلیل مواصلاتی بودن، خطر حوادث جادهای همواره در کمین بوده و همچنین کوهستانی بودن منطقه، حوادث جنگل و کوهستان را نیز شامل حالش کرده است.
در واقع استمرار خدمات و حادثهخیز بودن منطقه، شرایط را نیازمند داشتن امکانات امداد و نجات بیشتر، کرده است. ساخت پایگاه امداد و نجات ازجمله امکاناتی است که میتواند روند ارائه خدمات را نسبت به گذشته، تسهیل بخشد.
ورود خیرین به هلالاحمر در طی چند سال اخیر در فراهم آوردن امکانات و تسهیل خدمات، اتفاق خوشایندی بود که رقم خورد. منطقه " جوارم" بخش زیراب سوادکوه از نقاط حادثهخیز استان محسوب میشود که نیازمند پایگاه امداد و نجات است.با عمل خَیّرانه خانواده زنده یاد"علیرضا شهابی"، این نقطه به عنوان مکان ساختمان پایگاه امداد و نجات، عصر دیروز هم زمان با ایامالله دهه فجر، کلنگزنی شد و قرار است با همت این خانواده ساخته شود تا بار دیگر پای کار بودن خیرین به خوبی ترسیم گردد.
غلامعلی فخاری مدیر عامل هلالاحمر استان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدا درمورد خدمات جمعیت هلالاحمر اظهارداشت: بحث اصلی بهرهوری است یعنی آنچه که وارد سیستم میکنیم و آنچه که به دست میآوریم. بیش از آنچه که داریم، خدمات ارائه میدهیم.
فخاری امدادگران را همچون بسیجیان توصیف کرده و افزود: امدادگران، بسیجی خدمت میکنند. در رتبهبندی عملیاتهای کشور، مازندران رتبه نخست را داراست. در بحث کرونا نیز در بین 31 استان در 6 الی 7 آیتم فعالیت کرونایی، رتبه نخست را داشتهایم.
مدیرعامل هلالاحمر استان با بیان اینکه امدادگران سوادکوه همواره به عنوان الگویی در استان معرفی میشوند، تصریح کرد: نیروهای هلال سوادکوه هر زمان از شبانهروز، آماده و پای کار هستند. همواره به عنوان الگو و مدل آمادگی برای سایر شهرستانها، یاد میشوند.همکاری مردم و مسئولین یک پازل خیلی خوب ایجاد کرده و همین سوادکوه را متفاوتتر از سایر نقاط کرده است.
فخاری با برشمردن هلالاحمر به عنوان دومین نهاد مردمی بعد از بسیج، تعامل را عامل پای کار بودن خیرین دانسته و اظهارداشت: درواقع تعامل و همکاری درون ساختاری سوادکوه، شرایط را برای پای کار بودن خیرین ایجاد کرده است.
وی "جوارم" در زیراب را نقطه پرخطر استان از نظر وقوع حوادث دانسته و افزود: در 8 ماهه سال، هلالاحمر در سطح استان 1400 عملیات انجام داده است.از 5 محور مواصلاتی 3 محور استراتژیک داریم که سوادکوه از همه برتر و درصورت بسته بودن محورها، محور اصلی است. "جوارم" نقطه پر خطر محورها است که میزان ثبت تصادفات در آن زیاد بود.
فخاری عنوان کرد: این پایگاه در واقع یک اداره عملیاتی خواهد شد تا یک پایگاه امداد و نجات.
عینالله طالبی فرماندار شهرستان سوادکوه نیز با بیان اینکه خیرین همیشه پای کار هستند، اظهارداشت: نگاه جامع، چیزی بوده که از ابتدای انقلاب وجود داشته است.نگاه مردم به نوعدوستی و وفا همچنان بقاء و استمرار دارد.
وی افزود: جمعیت هلالاحمر یک مجموعه غیردولتی و مردمی است که همواره حمایت و خدمات همه جانبه میدهد و مسئولیتی فراگیر در این مجموعه وجود دارد.
طالبی تعامل هلالاحمر سوادکوه را عاملی برای پای کار بودن خیرین برشمرد و تصریح کرد: مدیریت تعاملی، رفاهی و دوستانه مدیر هلال احمر سوادکوه، باعث شده خیرین پای کار آیند و در لایههای نیاز جامعه ورود پیدا کنند. این مجموعه نیز براساس نیازسنجی، انجام میشود.
فرماندار سوادکوه تفکر بسیجی در هلالاحمر را عامل توسعه و تعالی برشمرد و اظهارداشت: تفکر بسیجی، امدادی و نوعدوستی در لباس هلالاحمر وجود دارد. در زمان کرونا، از محل خیرین سلامت، مدیریت شرایط انجام شد. فرهنگ توسعه باید در کلیه امور، گسترش یابد.
انتهای پیام/ش