استاندار یزد : توسعه صنایع کم‌آبخواه رویکرد اصلی توسعه استان است

ایرنا سه شنبه 19 بهمن 1400 - 17:17
یزد- ایرنا- استاندار یزد با توجه قرار گرفتن استان در منطقه گرم و خشک و کم بارش ناحیه مرکزی ایران گفت: توسعه صنایع کم‌آبخواه به دلیل شرایط خاص اقلیم موجود جزو اهداف اصلی است که پیگیری می‌شود.
استاندار یزد : توسعه صنایع کم‌آبخواه رویکرد اصلی توسعه استان است

به گزارش ایرنا، مهران فاطمی روز سه‌شنبه در آیین افتتاح یک مجتمع تولیدی در مرکز استان افزود: برق و روشنایی جزو صنایع مهمی است که توسعه آن با همکاری بخش‌خصوصی و خیران پیگیری شود.

وی با بیان اینکه تاکنون در این خصوص اقدام‌های خوبی هم صورت گرفت، ادامه داد: دولت از توسعه این نوع صنایع در یزد و سایر مناطق و شهرستان‌ها حمایت می‌کند ،و همت و همیاری بیش از قبل سرمایه گذاران در این مورد نیاز است .

استاندار یزد : توسعه صنایع کم‌آبخواه رویکرد اصلی توسعه استان است

استاندار یزد اظهار کرد: تاکنون همه تلاش خود را در استان برای حمایت و راه‌اندازی چنین واحدهای تولیدی به کار بستم تا موجب اشتغال و کارآفرینی شود و هم متناسب با شرایط کم‌آبی استان اهمیت دارد.

به مناسبت دهه فجر (۱۲ تا ۲۲ بهمن ) و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، یک مجتمع تولیدی با صرف ۷۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری که روزانه ۳۰۰ قطعه انواع چراغ‌های ال‌.ای .دی و روشنایی تولید می‌کند افتتاح شد و با راه‌اندازی آن ۱۰۰ نفر مشغول به کار شدند.

ویژه برنامه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی از ۱۲ بهمن با ۲ هزار و ۵۰۰ عنوان برنامه در شهرستان استان یزد آغاز شد و تا ۲۲ بهمن ماه جاری .

یکی از راهکارهای کاهش آلودگی در دشت یزد- اردکان محدودیت واگذاری صنایع آلاینده مهریز –عقدا و وجایگزین کردن آن با صنایع هایتک وکم آبخواه است.

در استان یزد سه هزار و  ۷۰۰ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که حدود ۹۷ هزار نفر در این واحدها مشغول کار هستند.

ازحدود ۵۵۰ معدن استان، پنج مورد در مقیاس بزرگ ملی قرار دارد و بقیه در حد متوسط و کوچک است و از میان معادن ملی می توان به سنگ آهن چادرملو اردکان، زغال سنگ بافق( ۲ معدن)، سرب و روی مهدی آباد مهریز و اورانیوم ساغند اشاره کرد و ذخیره قطعی مجموع معادن استان حدود ۲ میلیارد تن تخمین زده می شود.

در یزد بیش از ۵۰ نوع اندیس معدنی وجود دارد و به همین دلیل چهارمین استان توسعه یافته صنعتی و از لحاظ تنوع معدنی دومین استان کشور پس از کرمان است.

این منطقه به دلیل واقع شدن در مرکز ایران و فرو افتادگی کویر مرکزی و وجود چند گسل فعال، بستر ذخایر معدنی متعددی است که وجود این معادن مزیتی برای استان هست.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.