به گزارش ایرنا، سردار محمدرضا میرحیدری روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی اصفهان افزود: ۷۰ درصد سفرهای بینشهری در استان عبوری هستند و با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی، به عنوان چهارراهی ترانزیتی رتبه نخست حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.
وی بیان کرد: ۲۳۲ نقطه حادثهخیز توسط کارشناسان پلیس شناساییشده اما نبود اعتبارات روند اصلاح را طولانی کرده و آمار تصادفات را افزایش داده است.
فرمانده انتظامی استان اصفهان، بابیان اینکه راهداری و حملونقل استان آشکارسازی و مرمت نقاط حادثهخیز را باوجود محدودیت اعتبار انجام میدهد، خاطرنشان کرد: رفع نقاط حادثه خیر برای کاهش حوادث جادهای لازم است.
سردار میرحیدری، به کاهش هشت درصد تصادفات فوتی و پنج درصد حوادث جرحی اشاره کرد و اذعان داشت: وقوع تصادفات درونشهری امسال به دلیل افزایش ترددها نسبت به پارسال که محدودیت کرونایی بوده ۱۵ درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه ۲۱ درصد از تماسها با مرکز ۱۱۰ استان است، خاطرنشان کرد: تماسهای غیر فوریتی اختلال در عملیات و نارضایتی مردم را به همراه دارد.
فرمانده انتظامی اصفهان با اشاره به افزایش سرقت در بخشهای مختلف،تصریح کرد: سرقت از اماکن عمومی چهار درصد افزایش داشته که کنترل این موضوع به ساماندهی ضایعاتیها و همکاری شهرداری برای جلوگیری از رهاسازی مصالح ساختمانهای در حال ساخت دارد.
وی با تاکید برافزایش جیبزنی و جیببری تا ۲۹ درصد و رشد چهاردرصدی سرقت پلاک، گفت: برای کاهش این جرائم به آگاهی بخشی و افزایش هوشیاری نیاز داریم اگرچه باند سرقت گوشی همراه دستگیر و برخی از گوشیها را کشف و برخی هم در حال پیگیری است.
فرمانده انتظامی اصفهان از کاهش ۱۵ درصد جرائم اقتصادی، ۱۲ درصدی جعل و ۱۰ درصدی کلاهبرداری خبر داد و افزود: با اتفاقات سیاسی در کشور همسایه واردات مواد مخدر کاهشی بوده و امسال نزدیک به ۴۲ تن مواد مخدر در استان کشفشده و افزایش ۴۶ درصد معتادین و ۱۱ درصدی خردهفروشان و۲۲ درصد انهدام مواد مخدر در اصفهان رقم خورده است.
وی به پروندههای جرائم سایبری اشاره کرد و گفت: این حوزه نیازمند آموزش و افزایش مهارت عمومی برای کاهش کلاهبرداری و سواستفاده از مردم است و تعامل رسانهها با پلیس را میطلبد.
اصفهانیها از شمارهگذاری الکترونیکی استقبال نکردند
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی اصفهان گفت: مردم این استان به دلیل نبود آشنایی کامل از شمارهگذاری الکترونیکی از این طرح پلیس استقبال نکردند.
سرهنگ محمدرضا محمدی در ادامه نشست خبری افزود: تعویض پلاک اینترنتی از سهماهه گذشته در این استان شروعشده و نقش مهمی در کاهش اتلاف وقت شهروندان دارد.
وی با یادآوری انجام ۸۰ درصد فرآیندهای مربوط به شمارهگذاری در منزل، اظهار داشت: پس از انجام مراحل اداری در منزل و محل کار، مالکین برای تحویل پلاک به مرکز شمارهگذاری مراجعه میکنند.
وی بابیان اینکه شمارهگذاری آنلاین با نوبت اینترنتی تعویض پلاک خودرو متفاوت است، اضافه کرد: در انجام این فرآیند برخی از شرکتهای خدمات اینترنتی و مجازی مبالغ زیادی را از مردم دریافت میکنند درحالیکه ارائه این خدمت از سوی پلیس رایگان و تنها هزینههای مربوط به ارائه پلاک اخذ میشود.
نوبت الکترونیکی از طریق سامانه انجام میشود تا در یکزمان مشخص به مرکز تعویض پلاک مراجعه کند و مراحل تعویض پلاک را حضوری انجام دهد ولی در شمارهگذاری آنلاین ۸۰ درصد فرآیند پلاک گذاری الکترونیکی است و فقط نصب پلاک حضوری است.
وی به اجرای طرح بخشودگی جرائم کرونایی اشاره کرد و یادآور شد: برخی از خبرنگاران، کادر درمان و بخشی از مردم در ایام کرونا به دلیل ضرورت در جادههای درونشهری و بیرون شهری تردد کردهاند که با ارائه مدرک مشمول این طرح میشوند.
به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی اصفهان، مالکین خودروهایی که به دلیل درمان، فوت بستگان درجهیک و حضور در مراکز درمانی در دوران کرونا توسط پلیس جریمهشدهاند، میتوانند با ارائه مدارک خود از طرح بخشش استفاده کنند.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان نیز در بخشی از این نشست خبری از بیتوجهی بعضی از شهروندان در حفاظت از طلا و جواهرات و اشیا قیمتی آنان انتقاد کرد و گفت: این بیدقتی گاهی باعث سرقت اموال آنان و خسارت سنگین شده است.
سرهنگ حسین ترکیان ادامه داد: امسال ۱۷۵ باند سرقت در استان اصفهان متلاشیشده که این اقدام در مقایسه با سال قبل ۹درصد رشد داشته و البته سرقتهای مهم این استان ۱۰ درصد کاهش داشته است.
نشست خبری فرمانده انتظامی استان اصفهان در محل معاونت اجتماعی استان اصفهان برگزار و به سوالات خبرنگاران پاسخ داده شد.