امیر کرمزاده در دیدار با انجمن حافظان میراثفرهنگی و آئینهای دیار قومس اظهار کرد: برای اجرای پروژه آبگرم با سرمایهگذاران مطرح، مذاکراتی انجام شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان گفت: اجرای پروژههای موزه بزرگ سمنان و بازارچه دائمی صنایعدستی سمنان با صرف اعتبارات دولتی به نتیجه نمیرسد و در نظر است این دو پروژه برای اجرا به سرمایهگذاران بخش خصوصی واگذار شود.
او یکی از راههای رشد گردشگری سمنان را استفاده از ظرفیت انجمنهای مردمنهاد، سرمایهگذاران بخش خصوصی و حمایت سایر دستگاههای اجرایی بهویژه شهرداریها اعلام کرد و افزود: تنها راه توسعه گردشگری، واگذاری امور به بخش خصوصی و مردمی است.
او با تأکید بر اینکه سمنان به محلهای گذر صنایعدستی، غذا ، فرهنگی و ... نیاز دارد، گفت: هویت بافت تاریخی، کوچهها، حمامهای ایرانی و ... باید حفظ و از تمامی ظرفیتها برای ارائه و فروش صنایعدستی استفاده شود.
کرمزاده با اشاره به اینکه عوامل عدم توسعهیافتگی حوزه گردشگری استان باید بررسی شود، افزود: سرانه آثار تاریخی و ظرفیتهای گردشگری در استان بالا است و باید از این ظرفیتها بهرهبرداری کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، یکی دیگر از راههای رشد گردشگری استان را برگزاری جشنوارهها و رویدادهای متنوع بیان کرد و گفت: از برگزاری جشنوارههای گردشگری توسط بخش خصوصی حمایت میکنیم.
مدیرعامل انجمن حافظان میراثفرهنگی و آئینهای دیار قومس نیز در این دیدار گفت: این انجمن تا کنون موفق به ثبت 5 پرونده در حوزه خوراک و برگزاری بیش از 60 جشنواره شده است.
ملیحه صیادطوری با اشاره به اینکه جشنواره ملی نان در سمنان پیش از شیوع کرونا به مدت پنج سال برگزار شد، افزود: نانهای سمنان و سنگسر بسیار معروف هستند و در سنگسر بیش از 40 نوع نان تولید میشود.
مدیرعامل انجمن حافظان میراثفرهنگی و آئینهای دیار قومس ادامه داد: یکی از برندهای استان سمنان، "تهچین" است و در هر یک از شهرستانهای استان، سه یا چهار نوع تهچین طبخ میشود.
صیادطوری گفت: توسط انجمن، چهار پرونده ثبتی شامل اطلس خوراک استان، آش کشک، کلندا و حلوا برنجی سمنان برای ثبت در فهرست میراث معنوی کشور ارائه شده و امید است که این پروندهها نیز در فهرست کشوری به ثبت برسند.
انتهای پیام