به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدعلی موسوی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سطح زیر کشت مرکبات استان گیلان 11 هزار و 163 هکتار است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح کرد: تعداد 26 هزار بهرهبردار در این 11 هزار و 163 هکتار مذکور مشغول کشت و کار هستند.
موسوی خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود که میزان تولید مرکبات استان گیلان امسال 190 هزار تن باشد و انشاالله شاهد 10 درصد افزایش تولید در این حوزه باشیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: 90 درصد انواع مرکبات استان گیلان پرتقال تامسون، پرتقال خونی و پرتقال محلی است.
وی ابراز داشت: نیم درصد محصولات نارنگی و نیم درصد سایر مرکبات از قبیل گریپ فروت، نارنج، دارابی و بالنگ بوده و ارزش اقتصادی این محصولات 10 هزار و 450 میلیارد ریال است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان افزود: زمان برداشت محصولات مذکور از اواخر آبان و اوایل آذر آغاز شده و تا اواخر دی نیز ادامه دارد.
وی با بیان اینکه اکنون 65 درصد این مرکبات برداشت شدهاند گفت: به باغداران توصیه میشود که پس از برداشت محصولات برای دریافت راهنماییهای مربوط به تغذیه باغات به مراکز خدمات جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
موسوی افزود: باغداران برای از بین بردن آفات مرکبات میتوانند به مراکز خدمات جهادکشاورزی در سطح استان گیلان مراجعه کرده و راهنماییهای فنی مربوطه را دریافت کنند.
انتهای پیام/614/ ع