190 هزار تن مرکبات امسال در استان گیلان تولید شد

خبرگزاری تسنیم شنبه 20 دی 1399 - 10:51
گروه استان‌ها- معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال تولید 190 هزار تن مرکبات در گیلان پیش‌بینی شده که تاکنون 65 درصد آن برداشت شده‌ است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدعلی موسوی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سطح زیر کشت مرکبات استان گیلان 11 هزار و 163 هکتار است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح کرد: تعداد 26 هزار بهره‌بردار در این 11 هزار و 163 هکتار مذکور مشغول کشت و کار هستند.

موسوی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود که میزان تولید مرکبات استان گیلان امسال 190 هزار تن باشد و ان‌شاالله شاهد 10 درصد افزایش تولید در این حوزه باشیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: 90 درصد انواع مرکبات استان گیلان پرتقال تامسون، پرتقال خونی و پرتقال محلی است.

وی ابراز داشت: نیم درصد محصولات نارنگی و نیم درصد سایر مرکبات از قبیل گریپ فروت، نارنج، دارابی و بالنگ بوده و ارزش اقتصادی این محصولات 10 هزار و 450 میلیارد ریال است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان افزود: زمان برداشت محصولات مذکور از اواخر آبان و اوایل آذر آغاز شده و تا اواخر دی نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه اکنون 65 درصد این مرکبات برداشت شده‌اند گفت: به باغداران توصیه می‌شود که پس از برداشت محصولات برای دریافت راهنمایی‌های مربوط به تغذیه باغات به مراکز خدمات جهاد کشاورزی مراجعه کنند.

موسوی افزود: باغداران برای از بین بردن آفات مرکبات می‌توانند به مراکز خدمات جهادکشاورزی در سطح استان گیلان مراجعه کرده و راهنمایی‌های فنی مربوطه را دریافت کنند.

انتهای پیام/614/ ع

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.