رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل: فعالیت بخش خصوصی در مناطق محروم مورد حمایت قرار گیرد

خبرگزاری تسنیم چهارشنبه 27 بهمن 1400 - 13:26
گروه استان‌ها ــ رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل خواستار گسترش خدمات دامپزشکی در مناطق محروم استان و حمایت از فعالیت‌های بخش خصوصی در این مناطق شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ولی اسماعیلی ظهر امروز در دیدار با فرماندار گرمی و مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با انتقاد از اینکه خدمات دامپزشکی در جامعه به مردم تبیین نشده و این ارگان حوزه سلامت بدرستی در جامعه شناخته نشده است اظهار داشت: مسئله غذا و دسترسی به تغذیه سالم از اولویت‌های اساسی و نیاز های اولیه بشری است  لذا ارگانهای مرتبط موضوع از جمله دامپزشکی باید از همه لحاظ مورد حمایت واقع شوند.

رئیس کمیسیون اجتماعی  مجلس با اشاره به اینکه کمبود نیروی انسانی در دامپزشکی با توجه به حجم و گستره کاری کاملا ملموس و مشهود است تصریح کرد: در کمیسیون اجتماعی مجلس نهایت تلاش خود را در راستای تامین نیروی انسانی انجام خواهم داد.

رئیس مجمع نمایندگان استان در عین حال خواستار گسترش خدمات دامپزشکی در مناطق محروم استان و حمایت از فعالیت‌های بخش خصوصی در این مناطق شد.

اسماعیلی ضمن استقبال از احداث کشتارگاه صنعتی دام شهرستان گرمی افزود: اگر محدودیت و مانعی در احداث این کشتارگاه  باشد باید با همکاری بین بخشی دستگاههای اجرایی و ارگانهای مرتبط برطرف کنیم.

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل  اجرای طرح سراسری واکسیناسیون رایگان تب برفکی در جمعیت دام روستایی و عشایر منطقه و استان توسط دامپزشکی را گامی مهم در حفظ و حراست از سرمایه دامی عنوان کرد و افزود حراست از سرمایه دامی به مثابه ایجاد اشتغال و حمایت از تولید است.

در ابتدای این دیدار بهلول تکلوی مدیرکل دامپزشکی استان ضمن ارائه گزارش کاملی از فعالیت‌های دامپزشکی گفت: در سایه تلاش شبانه‌روزی و جهادگونه همکاران دامپزشکی خوشبختانه هیچ بیماری حاد دامی در منطقه  وجود ندارد و علیرغم هم مرز بودن  استان با جمهوری آذربایجان و سه استان دیگر و تعدد راههای مواصلاتی یکی از استانهای پاک از نظر این یماریها هستیم و این امر مرهون نگاه کارشناسانه و فنی دامپزشکی در مقابله با بیماریهای مختلف دامی است.

تکلوی ضمن تشریح مخاطرات بیماریهای مشترک و قابل انتقال بین انسان و دام برای جامعه و تبعات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این بیماریها در صورت شیوع به مغفولیت خدمات دامپزشکی و نقش و اهمیت آن در تامین امنیت غذایی، سلامت و بهداشت عمومی جامعه و اقتصاد ملی و حتی در حوزه تجارت جهانی اشاره کرد و افزود دامپزشکی از جمله دستگاههای خدمات رسانی است که خدمات آن وقتی نمایان می شود که بیماری خاصی در منطقه شیوع یابد و اگر امروز می بینیم که هیچ بیماری مسری و خطرناکی در منطقه وجود ندارد مشخص است که دامپزشکی خوب عمل کرده است.

این مقام مسئول دامپزشکی در ادامه سخنانش یادآور شد: با تمهیدات اندیشیده شده در حوزه تامین دارو، واکسن و مواد بیولوژیک دامی در وضعیت مطلوبی قرار داریم و در این راستا کمبودی در استان وجود ندارد.

 تکلوی تصریح کرد در حال حاضر طرح ضربتی واکسیناسیون رایگان  تب برفکی  در کل جمعیت دام سنگین و سبک  روستایی و عشایری در حال اجرا است و انتظار است با همکاری مطلوب روستاییان و عشایر استان صد در صد جمعیت دامی را زیر پوشش واکسیناسیون ببریم.

مدیرکل دامپزشکی استان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع چگونگی مهار و کنترل بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که آبانماه سالجاری همزمان در دو روستای شهرستان انگوت از توابع شهرستان گرمی رخ داد گفت: همزمان با شروع فصل سرما و مهاجرت پرندگان آبزی به استان با تجهیز و ساماندهی اکیب های دامپزشکی در حال آماده باش هستیم و با اطلاع از شیوع بیماری در منطقه اکیب های بیماری یاب دامپزشکی فی الفور وارد عمل شده و با اقدام سریع و واکنش به موقع و البته تعامل و همکاری خوب فرماندار و دستگاههای اجرائی توانستیم بیماری را در نطفه خفه کرده و از گسترش  آن به مزارع طیور صنعتی و بومی جلوگیری کنیم.

تکلوی کمبود اعتبارات و نیروی انسانی را از مهمترین مشکل دامپزشکی عنوان کرد و با بیان اینکه افزایش اعتبارات موجب تقویت خدمات رسانی به روستاییان، عشایر و دامداران منطقه خواهد شد خواستار افزایش اعتبارات دامپزشکی شد.

انتهای پیام/143/س

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.