سرانه مصرف گوشت قرمز ایلامی‌ها 2 کیلو بیشتر میانگین کشوری است / صادرات دام زنده عامل افزایش قیمت + فیلم

خبرگزاری تسنیم جمعه 06 اسفند 1400 - 11:55
گروه استان‌ها - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: علت افزایش قیمت گوشت قرمز در استان " صادرات دام" و" ذخیره سازی" برای شارژ ذخایر استراتژیک بود وسرانه مصرف ایلامی‌ها 2 کیلوگرم بالاتر میانگین کشوری است.

آذرنوش عموزاده در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، علت افزایش قیمت گوشت قرمز در ایلام را "صادرات دام" و" ذخیره سازی" برای آینده عنوان کرد و اظهار داشت: قیمت گوشت در ایلام همان نرخ اعلامی کشوری "130 هزار تومان" است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: تولید  گوشت در استان ایلام 13 هزار و 30 تن بوده که از این میزان 8 هزار تن آن مصرف داخلی داشته و 5 هزار تن آن نیز به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

وی میزان تولید گوشت مرغ در استان ایلام را 42 هزار تن عنوان وبیان کرد: از این مقدار تولید 18 تا 20 هزار تن مصرف داخلی و مابقی نیز درسایر استان‌‌ها توزیع می‌شود.

عموزاده  سرانه مصرف گوشت در استان ایلام را بالاتر از میانگین مصرف کشوری عنوان کرد و میزان مصرف کشوری را 12 کیلو و میزان مصرف ایلام را 14 کیلو ذکر کرد و گفت: میزان مصرف گوشت مرغ در استان ایلام حدوداً 31 کیلوگرم است که نزدیک به میانگین کشوری است.

تثبیت قیمت و نظارت بر بازار گوشت "قرمز" و"سفید" مورد تاکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام بود که گفت: قیمت گوشت در ایلام همان نرخ اعلامی کشوری "130 هزار تومان" است و علت افزایش اخیر نیز ناشی از صادرات هزار راس دام زنده به کشورهای همجوار و ذبح و ذخیره سازی 8 هزار راس دام توسط شرکت پشتیبانی دام استان ایلام به جهت شارژ ذخیره اضطراری است.

 

 

انتهای پیام/180/ی

 

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.