حسن شرفی، امروز یکشنبه ۸ اسفند در نشست ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی استان اظهار کرد: بهزیستی درخصوص مناسبسازی یک دستگاه هماهنگکننده است و تا همه دستگاههای اجرایی به این باور نرسند که مناسبسازی جزو نیازهای ضروری است، این مشکل همواره پابرجا خواهد بود.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به زندگی ۲۳ هزار و ۸۰۰ معلول در استان، تصریح کرد: نرخ معلولیت در خراسان جنوبی براساس جمعیت بالاتر از نُرم کشوری است.
سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: برای خدماتدهی به این قشر از جامعه باید چند پارک، داروخانه و سایر زیرساختهای شهری مناسبسازی و معرفی شوند تا معلولان خدمات مورد نیاز خود را به آسانی دریافت کنند.
شرفی با بیان اینکه ضوابط شهرسازی باید مورد تاکید باشد، گفت: نظام مهندسی ساختمان باید نیازهای معلولان را در دستور کار قرار دهد و مجوزی بدون ضوابط صادر نکند.
وی افزود: دفتر امور شهری و شوراهای استانداری به شهرداریها ابلاغ کند که رعایت ضوابط مناسبسازی جزو مدارک پایان کار ساختمان باشد تا از این پس بر مشکلات قبلی افزوده نشود و مالکان ساختمانهای پزشکان باید ملزم به مناسبسازی باشند و مجوز مطبها بر این اساس صادر شود.
وی گفت: اجرای طرح "شهر بدون مانع" در ۲ شهر فردوس و بشرویه در دست اقدام است که امیدواریم با همکاری همهجانبه متولیان بتوانیم بهزودی این شهرها را به عنوان شهر مناسبسازی شده و بدون موانع معرفی کنیم.
اسدالله جلالزاده، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی نیز در این نشست با بیان اینکه مجتمعهای خدمات رفاهی بین شهری برای مناسبسازی درخواست تسهیلات دارند اما در مجتمعهای تازه ساخت مشکلی برای مناسبسازی نداریم، تصریح کرد: در مورد مجتمعهای خصوصی از آنجایی که برگشت پول کمتر اتقاق میافتد، سرمایهگذاران خواستار تسهیلات هستند.
وی گفت: ۹۷ مجتمع خدمات رفاهی در استان فعال است که در زمینه مجتمعهای دولتی و آستان قدس رضوی هیچ گونه مشکلی وجود ندارد.
انتهای پیام