رونق اشتغال و گردشگری در منطقه نیاز به پیگیری‌ مسئولان دارد

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 11 اسفند 1400 - 10:55
امام جمعه گلوگاه مازندران ضمن تشریح مشکلات کمبود آب، جاده‌ و کمبودهای گردشگری منطقه و پیگیری‌های انجام شده برای حل مشکلات گفت: گلوگاه منطقه‌ای دارای پتانسیل‌های زیاد در حوزه گردشگری بوده که رونق آن نیاز به پیگیری‌های مسئولان دارد.
رونق اشتغال و گردشگری در منطقه نیاز به پیگیری‌ مسئولان دارد

حجت‌الاسلام سیدابراهیم میراحمدی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به جغرافیای شهرستان گلوگاه که مرز بین استان گلستان و مازندران و ورودی زائران امام رضا (علیه السلام) به سمت مازندران است اظهار کرد: مبلمان شهری و امکانات گردشگری در این شهر که ورودی مازندران به شمار می‌رود بسیار ضعیف است.

حجت الاسلام میراحمدی در ادامه صحبت‌های خود در مورد مشکلات مرزی بین استان گلستان و مازندران گفت: مرز بین استان گلستان و مازندران هنوز به درستی مشخص نشده است. مثلا وقتی برق استان مجاور قطع می‌شود برق گلوگاه نیز قطع می‌شود و از طرف دیگر برخی از مسائل مانند مسائل مربوط به کشاورزان این شهر باید در گلستان پیگری شود.

وی با اشاره به پیگیری‌های مسئولین استانی در این زمینه گفت: مطالب و مشکلات مردم به برخی از مسئولین استان منتقل شده اما متاسفانه تاکنون بسیاری از این مسائل حل نشده است. به طور مثال چالش های دریایی گلوگاه مشکلی است که مردم منطقه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

امام جمعه گلوگاه افزود: این منطقه به دلیل اینکه نقطه انتهایی دریا است گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کرد و موجب اشتغال‌زایی خیلی خوبی برای مردم منطقه شده بود ولی متأسفانه چندی است که آب آن عقب‌نشینی کرده و به سمت عمق دریا رفته است. از طرف دیگر مسئولین نیز تاکنون در مورد حل این موضوع اقدام مناسبی را انجام نداده‌اند.

میراحمدی با اشاره به راه حل این مشکل گفت: با تدابیری می‌توان دوباره آب را به سمت ساحل هدایت نمود. به طور مثال با لای‌روبی و لجن‌برداری این محدوده، دوباره آب به سمت ساحل می‌آید ولی به نظر می‌رسد اراده‌ای برای حل این مشکل وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه حل این مشکل می تواند با رونق دوباره منطقه گردشگری، حدود 500 نفر را به طور مستقیم به درآمدزایی برساند گفت: فاصله دریا با شهر و جنگل بسیار کم بوده و همین موضوع باعث شده این شهر پتانسیل خوبی را برای جذب گردشگر داشته باشد.

امام جمعه گلوگاه در مورد جاده‌های روستایی خاطرنشان کرد: جاده‌های بین مزارع خصوصا در زمستان‌ها اصلا مناسب نیستند چراکه این جاده‌ها با بارندگی‌های مداوم به خاطر نبود آسفالت و گِل شدنشان، عبور و مرور را برای مردم بسیار سخت می‌کنند. حتی اگر مسئولین برای شن‌ریزی این جاده‌ها اقدام کنند بسیاری از مشکلات مردم در این زمینه حل می‌شود.

میراحمدی با مطرح نمودن پتانسیل‌های دیگر این شهر در حوزه‌ کشاورزی خاطرنشان کرد: در صورتی که دولت یا بخش خصوصی در این منطقه سرمایه‌گذاری کند می‌توانیم کارخانه‌های صنایع تکمیلی را برای تبدیل میوه‌های مختلف این منطقه به کنستانتره ایجاد نماییم که این کار باعث اشتغالزایی برای بسیاری از مردم منطقه به صورت مستقیم و غیرمستقیم می‌شود.

وی دیگر معضل موجود را مشکلات آب کشاورزی بین روستاها منطقه دانست و گفت: این موضوع باعث بروز مشکلاتی بین کشاورزان منطقه شده است که البته به نظر می‌رسد با راه‌اندازی سد گلورد بسیاری از این مشکلات حل خواهد شد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.