محمد علیصادقی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، با اشاره به اینکه این استان در مسیر جاده ابریشم قرار داشته و نوغانداری و پرورش کرم ابریشم از گذشته جز مشاغل مردم بوده است، اظهار داشت: متاسفانه در سالهای اخیر به دلیل افت قیمت پیله تر کرم ابریشم، انگیزه برای تولید کاهش یافته و حتی تولید در برخی استانهای دیگر نیز متوقف شده است.
وی افزود: با توجه به سیاستهایی که وزرات جهادکشاورزی در این سالها اتخاذ کرده است خوشبختانه شاهد از سرگیری فعالیت در این بخش در سطح کشور و استان زنجان هستیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه در سال جاری 250 جعبه تخم نوغان در چهار شهرستان ابهر، خرمدره، طارم و زنجان توزیع شده است، گفت: قریب به چهار تن پیله تر کرم ابریشم در سال جاری تولید شد که برای بیش از 60 نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: در خصوص سیاستهای تشویقی که از طریق مرکز نوغانداری در حال ترویج است توزیع نهال رایگان درخت توت بین پرورشدهندگان کرم ابریشم انجام میگیرد که از اسفندماه سال گذشته این اقدام آغاز شده است. از سویی دیگر جعبه تخم نوغان نیز به شکل یارانهدار با قیمت 7 هزار و 500 تومان به دست پرورشدهندگان میرسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه در راستای ترویج هر چه بیشتر نوغانداری در استان، مراحل پرورش به طور کاملا رایگان آموزش داده میشود خاطرنشان کرد: در طول دوره پرورش نیز کارشناسان مراجعه میکنند تا پیله تر تولیدی دارای بهترین کیفیت باشد.
انتهای پیام/ش