توصیه‌‌های تغذیه‌‌ای وزارت بهداشت برای مقابله با عوارض آلودگی هوا

خبرگزاری تسنیم یکشنبه 21 دی 1399 - 14:44
سخنگوی وزارت بهداشت به ارائه توصیه‌‌های تغذیه‌‌ای برای مقابله با اثرات سوء ناشی از آلودگی هوا پرداخت.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، سیماسادات لاری با بیان این‌‌که بر اساس شواهد علمی، آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کووید19است، اظهار کرد: داشتن رژیم غذایی مناسب به منظور کاهش اثرات سوء ناشی از آلودگی هوا در این ایام، از اهمیت ویژه‌‌ای برخوردار است.

وی افزود: توصیه ما این است که از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کم‌‌ارزش مانند چیپس، پفک و نوشابه‌‌های گازدار به طور جدی خودداری کنید. در طول روز آب فراوان بنوشید.

وی ادامه داد: استفاده از منابع ویتامین دی مانند مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید، نسبت به مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی برای محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام کنید. از مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو شیرین، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند استفاده کنید.

لاری تأکید کرد: مصرف روزانه یک عدد سیب، عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش می‌‌دهد و میوه‌‌هایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند برای کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا مفید است.

سخنگوی وزارت بهداشت در پایان گفت: مصرف جوانه گندم، روغن‌‌های گیاهی، گردو، بادام، زیتون، جگر و سبزی‌‌های دارای برگ سبز که منابع ویتامین E هستند را فراموش نکنید، همچنین توصیه می‌‌شود نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان، آجیل و غلات سبوس‌‌دار و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مانند انبه، کدو حلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید.

انتهای پیام/

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.