به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، سیماسادات لاری با بیان اینکه بر اساس شواهد علمی، آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کووید19است، اظهار کرد: داشتن رژیم غذایی مناسب به منظور کاهش اثرات سوء ناشی از آلودگی هوا در این ایام، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی افزود: توصیه ما این است که از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کمارزش مانند چیپس، پفک و نوشابههای گازدار به طور جدی خودداری کنید. در طول روز آب فراوان بنوشید.
وی ادامه داد: استفاده از منابع ویتامین دی مانند مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید، نسبت به مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی برای محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام کنید. از مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو شیرین، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند استفاده کنید.
لاری تأکید کرد: مصرف روزانه یک عدد سیب، عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش میدهد و میوههایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند برای کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا مفید است.
سخنگوی وزارت بهداشت در پایان گفت: مصرف جوانه گندم، روغنهای گیاهی، گردو، بادام، زیتون، جگر و سبزیهای دارای برگ سبز که منابع ویتامین E هستند را فراموش نکنید، همچنین توصیه میشود نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان، آجیل و غلات سبوسدار و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مانند انبه، کدو حلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید.
انتهای پیام/