علی آراسته روز یکشنبه طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اشتغال بعد از درمان معتادان یکی از عوامل مهم جلوگیری از بازگشت مجدد آنان به اعتیاد است، افزود: ۵۰ درصد از اعتبارات اشتغالزایی اداره بهزیستی گناباد طی سالجاری به معتادان بهبود یافته در مراکز ترک اعتیاد این شهرستان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: این اعتبارات اشتغال زایی ۶ ماه بعد از درمان معتادان بهبود یافته و با اطمینان از پاک شدن کامل آنان پرداخت می شود.
رییس اداره بهزیستی گناباد گفت: با هدف افزایش مهارت معتادان بعد از طی مراحل ترک اعتیاد، تفاهم نامه ای بین اداره بهزستی و مرکز آموزش فنی و حرفه ای گناباد منعقد شده و کارگاههای بلوک زنی و ساخت ام.دی.اف در ۲ کمپ این شهرستان راه اندازی شده تا مهارتهای این افراد در کنار طی مراحل درمان افزایش یابد.
وی افزود: ۲۰۰ میلیون ریال به ازای هر یک از کمپهای ترک اعتیاد و در مجموع ۲۲۰ میلیون ریال هم بابت یارانه معتادان تحت درمان در این کمپها طی ۹ ماهه امسال پرداخت شده است.
آراسته با تاکید بر اینکه درمان اعتیاد باید به صورت ریشه ای و با بررسی علل اصلی بروز آن باشد ادامه داد: دوره های آموزشی کنترل خشم و آشنایی با آسیبهای مواد مخدر توسط اداره بهزیستی و بخشهای ذیربط طی سال گذشته برگزار شد که با شیوع ویروس کرونا برگزاری این دوره ها کاهش یافت.
وی خواستار افزایش آگاهی های خانواده ها و والدین نسبت به آسیبهای مواد مخدر صنعتی شد.
هم اکنون پنج کمپ و مرکز ترک اعتیاد در گناباد فعال است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.