به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، حجتالاسلام سید احمدرضا شاهرخی امشب در دیدار با وزیر کشور اظهار داشت: فرصتی برای جبهه انقلاب و مردم لرستان با تشکیل دولت سیزدهم بهوجود آمد و نگاه نخبگان، فرهیختگان، ایثارگران، جانبازان و خانوادههای شهدای این استان بعد از نهاد ریاستجمهوری به وزارت کشور است.
وی با بیان اینکه امیدواریم شاهد پیشرفت اقتصادی لرستان در دولت سیزدهم باشیم، افزود: انشاءالله مصوبات سفر رئیسجمهور به این استان با سرعت قابلقبولی اجرایی شود و موانع پیش روی مصوبات برطرف شود.
نماینده ولیفقیه در لرستان با اشاره به وضعیت سدهای این استان عنوان کرد: عملیات اجرایی سد معشوره با ظرفیت بیشاز یک میلیارد مترمکعب و ارتفاع 180 متر با شتاب بیشتری رخ دهد.
شاهرخی احداث سد بختیاری را ضروری دانست و گفت: کارگران، پیمانکاران و مهندسان احداث سدهای لرستان از بومیان این استان جذب و انتخاب شوند.
اعتبار احداث شبکههای آبیاری لرستان تأمین شود
نماینده ولیفقیه در لرستان با بیان اینکه یکی از مشکلات این استان نبود شبکههای آبیاری است، خاطرنشان کرد: ظرفیت نگهداری و تخصیص آب سدهای موجود دچار مسئله است.
شاهرخی اظهار داشت: کشاورزان لرستان در مجاورت دو رودخانه سمیره و کشکان برداشت محصول خوبی ندارند و باید اعتبارات ویژهای به شبکههای آبیاری اختصاص داد که اعتبارات قطرهچکانی وضعیت موجود را رقم زده و معیشت مردم را نیز آسیبزده کردهاست.
وی با بیان اینکه مجموعه محصولات لرستان در بخشهای مختلف کشاورزی 14 هزار میلیارد تومان درآمد سالیانه دارد، افزود: اگر اراضی دیم آبی شود این مقدار به 21 هزار میلیارد تومان افزایش میباید و این مقدار در صورت ایجاد صنایع تبدیلی به 28 میلیارد تومان میرسد.
وجود بیشاز 20 هزار میلیارد تومان صنایع راکد در لرستان
نماینده ولیفقیه در لرستان با اشاره به اینکه و وزارت کشور میتواند بسترسازی مناسبی برای جهش اقتصادی در لرستان را رقم بزند، عنوان کرد: فرزندان شهدا و سایر اقشار این استان را با ایجاد صنایع تبدیلی در کنار انجیرستان پلدختر و یا مناطق دیگر میتوان مشغول بهکار کرد.
وی بیان کرد: مردم ما از وزرای کشور در دولتهای گذشته گلایه دارند و انتظار داریم که این گلایهها با وزات کشور دولت سیزدهم برطرف شود و به تقدیر از عملکرد این وزارت منجر شود.
شاهرخی با اشاره به پروژههای راکد لرستان گفت: بیشاز 20 هزار میلیارد تومان صنایع راکد در این استان داریم و تا کی مردم باید شاهد پروژههایی مانند ماشینسازی، پارسیلون، سیمان خرمآباد، عظیم خودرو و فولاد ازنا باشند؟
وی با بیان اینکه پروژههای نیمهراکد چهره اقتصادی لرستان را مخدوش کردهاست، تأکید کرد: پروژههای نیمهراکد این استان هم از بیتالمال وام گرفتهاند و هکتارهای زیادی زمین را هم بهخود اختصاص دادهاند.
رنج لرستان از تبعیض
نماینده ولیفقیه لرستان با اشاره به دیدار با مدیرکل تعزیرات حکومتی این استان خاطرنشان کرد: مسئولان استانی اقدامات لازم را برای احیای واحدهای راکد انجام دادهاند، هر چند برخی از این واحدها پرونده قضایی دارد.
شاهرخی با اشاره به سیل پلدختر اظهار داشت: از خسارت 200 هزار میلیارد تومانی سیل این شهرستان با لحاظ 100 میلیارد تومان اعتبار میشد جلوگیری کرد و هنوز خسارت سیل در این منطقه جبران نشدهاست.
وی با اشاره به نامهنگاری با رئیسجمهور به تحول همراه با جهش در لرستان تأکید کرد و افزود: ایجاد تحول مستلزم نیروهای بانشاط، کارا، توانا، خبره و کارشناس است.
نماینده ولیفقیه در لرستان یکی از رنجهای تاریخی این استان را تبعیض دانست و عنوان کرد: این تبعیض ریشه در عملکرد برخی وزرا در دولتهای قبل دارد و انتصابات سفارشی، عزل و نصبهای فراقانونی، جدب نیروی بدون ضابطه و توصیههای فراقانونی از جمله این عملکردهای تبعیضآمیز است.
جذب نیروی بدون ضابطه در ادارات
وی با بیان اینکه ریشههای تبعیض در لرستان انشاءالله با تشکیل دولت سیزدهم خشکیده شود، افزود: نیروی بدون ضابطه سالهای گذشته در برخی از ادارات این استان جذب شدهاست.
نماینده ولیفقیه در لرستان عنوان کرد: امروز لیستی از بستگان فلان شخص که در ادارات این استان جذب شدهاند بهدست من رسید که در صورت راستیآزمایی باید با عوامل این بهکارگیریها بهصورت لازم و قانونی برخورد شود.
وی بیان کرد: گفتمان عدالت، گفتمان شایستهسالاری، گفتان ارتقای فرهنگی و پیشرفت اقتصادی توسط رویشهای انقلاب در لرستان تشکیل شدهاست که انشاءالله زمنیههای اجرایی این گفتمانها فراهم شود.
انتهای پیام/ 644/ش